Üzletek

Nem hallható hang az Acoustimass mélyhangmodulból

Ha nem hallható hang az opcionális mélyhangmodulból, próbálja meg az alábbiakat:

Győződjön meg arról, hogy a mélyhangmodul be van kapcsolva a hangprojektor Adjustment (Beállítás) képernyőjén.

  1. A Bose Music alkalmazás My Bose képernyőjén (amely a bal felső sarokban lévő fejhallgató és hangsugárzó ikonon keresztül érhető el) válassza ki a hangprojektort
  2. Érintse meg a hangprojektor képét a képernyő jobb alsó sarkában
  3. Az Accessory Settings (Kiegészítő beállítások) rész alatt a mélyhangmodul kapcsolójának jobbra kell állnia ezen kiegészítő engedélyezéséhez
  • Ha a kapcsoló balra áll, érintse meg a kapcsolót egyszer a mélyhangmodul bekapcsolásához
  • Ha a kapcsoló jobbra áll, érintse meg a kapcsolót kétszer a mélyhangmodul hangjának ismételt engedélyezéséhez

A mélyhangmodul hátulján lévő lámpa színe és villogási mintája alapján határozza meg a mélyhangmodul állapotát.

FénytevékenységMélyhangmodul állapota
Világító fehérCsatlakoztatva a hangprojektorhoz
Villogó borostyánsárgaKészen áll a hangprojektorhoz való csatlakoztatásra. Olvassa el Az opcionális mélyhangmodul csatlakoztatása című részt.
Világító borostyánsárga (csökkentett fényerő)Lecsatlakoztatva a hangprojektorról. Állítsa vissza a mélyhangmodult: húzza ki a tápkábelét az elektromos hálózati aljzatból, várjon 30 másodpercet, majd határozott mozdulattal dugja vissza a tápkábelt egy működő aljzatba.
Villogó fehérSzoftverfrissítés letöltése folyamatban
KiEnergiatakarékos mód
Villogó pirosVisszaállíthatatlan hiba történt. Hívja a Bose ügyfélszolgálatát.

Ellenőrizze a vezeték nélküli interferenciaforrásokat, amelyek a hangprojektor vagy mélyhangmodul néhány méteres körzetében lehetnek. A rendszer vezeték nélküli teljesítményét befolyásoló eszközök a következők lehetnek (a felsorolás nem teljes): vezeték nélküli telefon, Wi-Fi® router, vezeték nélküli nyomtató vagy mikrohullámú sütő.

A lehetséges interferenciaforrás azonosításához próbálja meg ideiglenesen kihúzni az eszközt és újraindítani a Bose rendszert annak meghatározásához, hogy javult-e a teljesítménye.

Helyezze át a Bose rendszert vagy az interferenciát okozó eszközt. A két készülék között akár 1,8 méter távolság is szükséges lehet. A nem áthelyezhető eszközök esetében módosítsa az adott eszköz által használt Wi-Fi-csatornát vagy a vezeték nélküli frekvenciát.

A tápkábelek hálózati aljzatból való kihúzásával állítsa alaphelyzetbe a hangprojektort és a mélyhangmodult, várjon 30 másodpercet, majd határozott mozdulattal dugja vissza a tápkábeleiket működő hálózati aljzatba

Ha vezeték nélküli interferencia lehet jelen és nem csökkenthető, fontolja meg a mélyhangmodul vezetékes csatlakoztatását. Bizonyos rendszerkialakításoknál nem lehet áthelyezni a mélyhangmodult, Wi-Fi-eszközöket vagy más interferenciaforrásokat

Az ilyen problémák megoldásához egy mindkét végén 3,5 mm-es apa csatlakozóval ellátott audiokábel egyik végét csatlakoztassa a hangprojektor BASS kimenetéhez, a másik végét pedig a mélyhangmodul BASS IN jack csatlakozójához.