Üzletek

Nem hallható hang a hangsugárzóból

Ha hangsugárzója nem játszik le hangokat, próbálja meg a következőket:

Ellenőrizze, hogy a rendszeren nincs-e levéve a hangerő. A távvezérlővel növelje a hangerőt. Amikor a rendszer jelet fogad a távvezérlőtől, a hangsugárzó elülső részén LED-nek villognia kell.

Ellenőrizze, hogy a hangsugárzót a TV-vel összekötő kábel biztosan be van-e dugva mindkét végén

Amennyiben a TV-ből szeretne hangot hallani, ellenőrizze, hogy a TV audiokimenete megfelelően van-e beállítva. A TV menüjében navigáljon az audio-/hangbeállításokhoz, és keresse a TV hangszórók vagy Audiokimenet beállítást. Előfordulhat, hogy a TV hangszóróit ki kell kapcsolni, és be kell állítani fix vagy külső hangszórókra.

Megjegyzés: Ha nincs fix kimeneti beállítási lehetőség a TV-n, a TV hangerejének felhangosítására lehet szükség ahhoz, hogy a Bose hangsugárzón keresztül hallhassa (még akkor is, ha a TV hangszórói ki vannak kapcsolva).

Próbálja meg hangsugárzóját közvetlenül az audioeszközhöz csatlakoztatni. A TV kimenetéhez történő csatlakoztatás helyett például csatlakoztassa átmenetileg a hangsugárzót a kábelkészülékhez vagy a műholdas egységhez. Ez segít eldönteni, hogy maga a hangsugárzó működik-e, és a probléma a TV kimeneti beállításaiban keresendő-e.

Csatlakoztassa hangsugárzóját Bluetooth-készülékhez. Ha Bluetooth hangot el tud érni de nem jön hang a TV-jéből, akkor lehet, hogy a probléma a TV beállításaiban vagy csatlakozásában keresendő.

Amennyiben továbbra is fennáll a probléma, kérjük Vegye fel velünk a kapcsolatot.