Üzletek

Használat akkumulátorról

A következőre érvényes::

Egy teljesen feltöltött akkumulátor körülbelül három órányi használatot biztosít, ha a rendszer maximális hangerőre van állítva. Ugyanakkor az akkumulátor merülésének sebessége a lejátszott zene típusa és a hangerő-beállítás függvénye. A hangerő csökkentésével jelentős mértékben növelheti az akkumulátor működési idejét.

A Bose® rendszeren lévő akkumulátorállapot-jelző megmutatja, mikor van szükség töltésre. Az akkumulátor töltésével kapcsolatos információkért lásd: Az akkumulátor töltése.

Az akkumulátor kézi ellenőrzése

az akkumulátor kímélése érdekében az akkumulátor visszajelzője normál esetben ki van kapcsolva. tartsa nyomva a távvezérlő off (ki) gombját, és figyelje meg a töltöttségi szintre utaló akkumulátorjelző színét.

Ki

  • Zöld: Legalább 70%-os töltöttségi szint
  • Sárga: 20–70%-os töltöttségi szint
  • Pirosan villog: 20% vagy alacsonyabb töltöttségi szint (töltés szükséges)

Az akkumulátor cseréjének esedékessége

Cserélje ki az akkumulátort a következő esetekben:

  • Az akkumulátorállapot-jelző 10 óra töltés után is sárga marad
  • Az akkumulátor működésének időtartama idővel csökken

Akkumulátorkímélő mód

Ha a SoundLink® rendszer nincs csatlakoztatva, és legalább 14 napig nem használja, a hosszabb akkumulátor-élettartam érdekében akkumulátorkímélő módba lép. Az első beállításkor a rendszer ebben az állapotban van. A rendszer újraaktiválásához és az akkumulátor töltéséhez csatlakoztassa a tápellátást a rendszerhez, és csatlakoztassa váltakozó áramhoz.