Üzletek

A rendszer használata

A következőre érvényes::

A be- és kikapcsolás

nyomja meg a távvezérlőn a be-/kikapcsolás gombot a rendszer bekapcsolásához. ha a rendszer csatlakozik a wi-fi hálózatához (kéken világít a wi-fi visszajelző), airplay® hanganyag lejátszásával is lehetséges a bekapcsolás. nyomja meg ismét a be-/kikapcsolás gombot a rendszer kikapcsolásához (készenlétbe állításához)

Tápellátás

Megjegyzés: Ha a SoundLink® Air rendszer ki van kapcsolva, 30 percig fenntartja a kapcsolatot a Wi-Fi hálózattal (ha csatlakozik hozzá), és a rendszer Wi-Fi visszajelzője kék marad, bár gyengébben fog világítani. 30 perc tétlenség után a rendszer automatikusan készenléti módba kapcsol, és lecsatlakozik a Wi-Fi hálózatról.

A hangerő szabályozása

használja a távvezérlő hangerő növelése és hangerő csökkentése gombjait, hogy növelje vagy csökkentse a rendszer hangerejét. nyomja meg a némítás gombot a rendszer lenémításához. a hang visszakapcsolásához nyomja meg ismét. lenémított állapotban az előlap némítás ikonja fehéren világít.

Hangosítás

Halkítás

Némítás

Némítás ikon

megjegyzés: a kiválasztott forrás előlapon lévő visszajelzője minden gombnyomáskor felvillan, hogy megerősítse a parancsot.

Source (Forrás) gombot