ÜDVÖZÖLJÜK A BOSE ÚJ WEBOLDALÁN!

Optimalizált hangzás

A QuietComfort 3 fejhallgató szabadalmazott technológiával rendelkezik, mely tisztán és pontosan nyújt teljes tartományú hangzást. Nincs szükség a hangerő növelésére, hogy hallja a zene legapróbb részleteit, és nem kell használnia a hangszínbeállításokat, például a basszushang-kiemelést sem.

Sok hordozható audioeszköz rendelkezik basszushang-kiemeléssel, mely módosítja a fejhallgató-csatlakozóba érkező audiojeleket. A legjobb hangteljesítmény érdekében kapcsolja ki hordozható audioeszközén a basszushang-kiemelést. Ha bekapcsolva hagyja a basszushang-kiemelést, az túlzott basszust vagy torzítást eredményezhet.

Ha az eszköz egy iPod® vagy másféle MP3-lejátszó, állítsa a hangszínszabályzást (EQ) "kikapcsolt" vagy "egyenletes" értékre, mivel nincs szükség mesterséges hangzásjavítókra. A hangszínszabályozási beállítások módosításával kapcsolatos információkért olvassa el a lejátszó használati útmutatóját.

Segített Önnek ez az információ?

Remek, köszönjük a visszajelzést! Nyugodtan ossza meg velünk további megjegyzéseit alább.
Sajnáljuk, hogy ez az oldal nem nyerte el tetszését. Kérjük, ossza meg velünk tapasztalatát, és hogy hogyan javíthatnánk azon.
Küldés
Köszönjük, hálásak vagyunk a visszajelzéséért