Üzletek

Az opcionális akkumulátor használata

A következőre érvényes::

Lehetősége van akkumulátort vásárolni, hogy hordozhatóvá tegye SoundLink® Air rendszerét. Lépjen kapcsolatba a helyi hivatalos Bose® márkakereskedővel, vagy további segítségért látogasson el a www.Bose.hu oldalra. Ha telefonon szeretne kapcsolatba lépni a Bose vállalattal, a rövid üzembe helyezési útmutatóban találja meg az elérhetőségeket. Az akkumulátor behelyezéséhez kövesse az akkumulátorral együtt járó utasításokat.

VIGYÁZAT: Kizárólag a Bose vállalattól vagy hivatalos Bose márkakereskedőtől származó eredeti akkumulátort használjon. A Bose nem garantálja a más gyártóktól származó akkumulátor biztonságosságát, kompatibilitását vagy működőképességét, ha azt a SoundLink® Air digitális hangrendszerben használják.

Akkumulátorállapot-jelző

Az előlapon lévő akkumulátorállapot-jelző elárulja, mikor kell feltölteni az akkumulátort. Ha a visszajelző pirosan villog, a teljes töltöttség maximum 20%-a áll rendelkezésre. Ez azt jelenti, hogy töltésre van szükség.

Egy teljesen feltöltött akkumulátor körülbelül három órányi használatot biztosít, ha a SoundLink® Air rendszer maximális hangerőre van állítva. Ugyanakkor az akkumulátor merülésének sebessége a lejátszott zene típusa és a hangerő-beállítás függvénye. A hangerő csökkentésével jelentős mértékben növelheti az akkumulátor működési idejét.

Az akkumulátor kézi ellenőrzése

az akkumulátor kímélése érdekében az akkumulátor visszajelzője normál esetben ki van kapcsolva. az akkumulátor töltöttségi szintjének ellenőrzéséhez nyomja meg és tartsa lenyomva a be- és kikapcsoló gombot, és figyelje meg az akkumulátor visszajelzőjének színét.

Tápellátás

  • Zöld: 70%-os vagy magasabb töltöttségi szint
  • Sárga: 20–70%-os töltöttségi szint
  • Villogó piros: 20%-os vagy alacsonyabb töltöttségi szint (töltésre van szükség)

Megjegyzés: Az akkumulátort ki kell cserélni, ha az akkumulátorállapot-jelző 10 óra töltés után is sárga marad, vagy ha jelentős mértékben csökken az akkumulátoros tápellátással történő működés ideje.

Akkumulátorkímélő mód

Ha nem kerül sor az akkumulátor töltésére, és több mint 14 napig nem használják a SoundLink® Air rendszert, az akkumulátorkímélő üzemmódba kapcsol az akkumulátor töltöttségének megőrzése érdekében. A SoundLink® Air rendszer újraaktiválásához csatlakoztassa a rendszert az áramellátáshoz, és töltse fel az akkumulátort.

Az akkumulátor töltése

Az akkumulátor töltéséhez helyezze be a tápellátáson lévő egyenáramú tápkábelt a SoundLink® Air rendszer hátulján lévő DC POWER csatlakozóba, majd csatlakoztassa a tápellátást egy működő váltakozó áramú aljzatba. A javasolt töltési idő 10 óra. Az akkumulátor visszajelzője töltés közben sárga marad, és kikapcsol, amikor az akkumulátor teljesen feltöltődik.

FIGYELEM: Az akkumulátort teljesen fel kell tölteni a Wi-Fi beállítóalkalmazás használata vagy rendszerfrissítés elvégzése előtt, amikor a rendszer tápellátását az akkumulátor biztosítja. Ezek a funkciók nem fognak működni, ha nincs elegendő töltöttség az akkumulátorban. Megjegyzés: 30 perc tétlenség után a rendszer automatikusan kikapcsol, ha az akkumulátor biztosítja a tápellátását, és nem tartja fenn a Wi-Fi kapcsolatot. Az újbóli bekapcsolásához nyomjon meg bármilyen gombot.