Üzletek

A Bluetooth® eszköz nem csatlakozik a hangsugárzóhoz

A következőre érvényes::

Ha a Bluetooth eszköz nem csatlakozik a hangsugárzóhoz, próbálja a következőképpen csatlakoztatni az eszközt:

Ellenőrizze, hogy a Bluetooth funkció bekapcsolt állapotban van-e az eszközön.

Próbálja meg közelebb vinni az eszközt a hangsugárzóhoz. A Bluetooth hatóköre körülbelül 9 méter. Falak, egy helyiségben egyszerre több Bluetooth eszköz megléte stb. által okozott interferencia esetén a hatókör csökkenhet. 

Ha két Bluetooth eszköz már párosítva van a hangsugárzóhoz, kapcsolja ki az egyiken a Bluetooth funkciót, vagy vigye az eszközt a hangsugárzó hatósugarán túlra. A hangsugárzó emlékszik a 8 legutóbb párosított eszközre, azonban egyszerre csak 2 eszközhöz tud csatlakozni.

Nyomja meg többször egymás után a Bluetooth gombot a hangsugárzón, amíg meg nem hallja a kívánt eszköz nevét.

Bluetooth gomb a SoundLink Micro hangsugárzón

Menjen a Bluetooth beállításokhoz eszközén, válassza ki a SoundLink hangsugárzót, majd válassza ki a hangsugárzó "elfelejtését" vagy "eltávolítását". Utána röviden tartsa nyomva a Bluetooth gombot az eszközön egészen addig, amíg a Bluetooth jelzőfény el nem kezd kéken villogni. Próbálja meg újra az eszköz és a hangsugárzó párosítását.

Állítsa vissza azt az eszközt, amelyiket párosítani szeretné. Ezt jellemzően újraindítással érheti el, vagy távolítsa el egy percre az akkumulátort, illetve a hálózati kábelt.

A párosított eszközök törléséhez a SoundLink hangszóró memóriájából tartsa nyomva a Bluetooth gombot, amíg egy hangjelzést – és ha a hangüzenetek engedélyezve vannak – egy hangüzenetet nem hall. A hangsugárzó Bluetooth jelzőfényekéken kezd villogni. Próbálja meg újra csatlakoztatni készülékét a hangsugárzóhoz

Állítsa vissza a hangsugárzót: kapcsolja be és tartsa nyomva a be-/kikapcsoló gombot 10 másodpercig, amíg ki nem kapcsol.

A gyári beállítások visszaállítása törli a párosított mobileszközöket és nyelvi beállításokat a hangsugárzóról, és visszaállítja az eredeti gyári beállításokat. A visszaállítás után kapcsolja be a hangsugárzót és próbálja meg újra párosítani az eszközt.

Próbáljon meg párosítani egy másik eszközt. Ha a másik eszköz működik, akkor gondok lehetnek az első eszközzel.