ÜDVÖZÖLJÜK A BOSE ÚJ WEBOLDALÁN!

Bluetooth® eszköz párosítása NFC használatával

Mi az az NFC?

Az NFC technológia segítségével a  Bluetooth  eszközök között vezeték nélküli kapcsolatot létesíthet az eszközök puszta összeérintésével. Ellenőrizze az eszköze kezelési útmutatójában, hogy az adott típus támogatja-e az NFC funkciót.

Az eszköz párosítása:

Kapcsolja be a fejhallgatót.

Oldja fel a készüléke zárolását, és kapcsolja be a Bluetooth  és NFC funkciókat. Ha többet szeretne tudni ezekről a funkciókról, olvassa el az eszköz felhasználói útmutatóját.

Érintse eszköze NFC érintési pontját a fejhallgatón lévő NFC érintési ponthoz. Lehetséges, hogy az eszköz a párosítás elfogadására kéri.

Ha sikerült a párosítás, megszólal a „Connected to <device name>„ (Csatlakoztatva a következő eszközhöz) értesítés, illetve elkezd folyamatosan fehéren világítani a Bluetooth-visszajelző.

Ha a fejhallgató be van kapcsolva, megpróbál újracsatlakozni a két legutóbb csatlakoztatott eszközhöz. Gondoskodjon arról, hogy ezek az eszközök hatótávolságon belül legyenek, és a Bluetooth be legyen kapcsolva.

Segített Önnek ez az információ?

Remek, köszönjük a visszajelzést! Nyugodtan ossza meg velünk további megjegyzéseit alább.
Sajnáljuk, hogy ez az oldal nem nyerte el tetszését. Kérjük, ossza meg velünk tapasztalatát, és hogy hogyan javíthatnánk azon.
Küldés
Köszönjük, hálásak vagyunk a visszajelzéséért