Üzletek

NFC-eszköz párosítása

Az eszköz párosításához az eszköznek támogatnia kell a Bluetooth párosítást NFC-n (rövid hatótávú kommunikáció) keresztül. Ennek megerősítésére tekintse meg az eszköz dokumentációját.

Amikor be van kapcsolva a fejhallgató, oldja fel készüléke zárolását, és kapcsolja be a Bluetooth® és az NFC funkciókat. Ha többet szeretne tudni ezekről a funkciókról, olvassa el az eszköz felhasználói útmutatóját

Érintse készüléke NFC érintési pontját a vezetékbe épített távvezérlő hátuljához. Lehetséges, hogy az eszköze arra kéri, hogy fogadja el a párosítást

A párosítás után hallani fogja a „Connected to <eszköz neve>” (Csatlakoztatva a következőhöz:) üzenetet, és a Bluetooth-visszajelző fehéren fog világítani.

Megjegyzés: Az NFC egy rövid hatótávú kommunikáció, melyhez az eszközöknek pár centiméternyi távolságon belül kell lenniük egymástól ahhoz, hogy kommunikálni tudjanak. Ha a párosítás sikertelen, olvassa el az eszköz dokumentációját, és tudja meg, hol van az eszköz NFC-érintőpontja. Amint megtalálta, gondoskodjon róla, hogy érintőpont a vezetékbe épített távvezérlő hátoldalához legyen illesztve a párosítás során.