ÜDVÖZÖLJÜK A BOSE ÚJ WEBOLDALÁN!

A fejhallgató párosítása az eszközével

Kövesse az alábbi lépéseket a fejhallgató és az eszköze párosításához. Az egyszerű beállításhoz és további funkciók eléréséhez töltse le a Bose Connect alkalmazást:

A jobb oldali fülre illeszkedő részen csúsztassa el a Power (be-/kikapcsoló) gombot teljesen a Bluetooth® szimbólumig, és tartsa ott, amíg el nem hangzik a „Ready to pair” (Párosítására kész) üzenet. A Bluetooth jelzőfény is elkezd kéken villogni. A fejhallgató most már észlelhető.

A SoundLink fejhallgató jobb oldali fülre illeszkedő része a be- és kikapcsológomb párosításhoz szükséges mozgását mutatva

Mobileszközén a Bluetooth-beállításoknál ellenőrizze, hogy a Bluetooth be van-e kapcsolva, és keresse a fejhallgatót a „Devices” (Eszközök) pontban. Operációs rendszerétől függően esetleg ki kell választania a „Pair new device” (Új eszköz párosítása) vagy hasonló lehetőséget.

Az eszközlistából válassza ki a „Bose AE2 SoundLink” lehetőséget. Megszólal a „Connected to” (Csatlakozva az „eszköz neve” eszközhöz) hangjelzés és a Bluetooth jelzőfény folyamatosan fehéren világít. Ha az eszköz jelszót kér, írja be a 0000 számjegyeket, majd nyomja meg az OK gombot.

A fejhallgató nyolc eszközt tud tárolni a memóriában. Bekapcsolt állapotban a fejhallgató automatikusan csatlakozik a memóriájában lévő első két készülékhez, például egy táblagéphez a hangok, és egy telefonhoz a hívások végett.

Csatlakozás számítógéphez

Ha Windows számítógéphez csatlakozik, két különböző ikont láthat az eszközpárosító listán (egy eszköz ikont és egy fejhallgató ikont). A fejhallgató ikont válassza ki.

Segített Önnek ez az információ?

Remek, köszönjük a visszajelzést! Nyugodtan ossza meg velünk további megjegyzéseit alább.
Sajnáljuk, hogy ez az oldal nem nyerte el tetszését. Kérjük, ossza meg velünk tapasztalatát, és hogy hogyan javíthatnánk azon.
Küldés
Köszönjük, hálásak vagyunk a visszajelzéséért