Üzletek

Párosítás Bluetooth® készülékkel

SoundLink hangszóró Bluetooth készülékkel való párosításhoz kövesse az alábbi lépéseket:

Kapcsolja be a Bluetooth funkciót azon az eszközön, amit csatlakoztatni szeretne. Ez jellemzően az eszköz beállítási menüjében található

A SoundLink hangszórón röviden nyomja meg a Bluetooth gombot egészen addig, amíg a Bluetooth el nem kezd lassan kéken villogni.

A párosítani kívánt eszközön menjen a Bluetooth beállításokhoz, és válassza ki a "Bose SoundLink" készüléket az elérhető eszközök listájáról.

Megjegyzés: Lehet, hogy "keresnie vagy "böngésznie" kell az eszköz Bluetooth beállításai között, mielőtt megjelenne a SoundLink hangszóró.

Ha a Bluetooth eszköz a csatlakozáshoz belépési kódot kér, és Ön korábban megadott egyet, akkor írja be. Ha korábban még nem hozott létre jelszót, írja be a „0000” (négy nulla) karaktersort, és nyomja meg az "OK" gombot.

If the device asks you to accept the connection or allow access to your contacts, choose to accept (access to contacts is useful for the speakerphone feature)

A párosítás végét egy hangjelzés és a Bluetooth jelzőfény állandó fehér fénye jelzi.

A SoundLink hangszóró megjegyzi a 8 legutóbb párosított eszközt. Legközelebb, ha egy korábban párosított eszközhöz szeretne csatlakozni, aktiválja a Bluetooth funkciót az eszközön, kapcsolja be a SoundLink hangszórót, és várjon a csatlakozást jelző hangjelzésre.

Megjegyzés: A hangszóró a korábbi csatlakozások sorrendjében próbál kapcsolódni a memóriában található eszközökhöz. Így a régebben csatlakoztatott eszközhöz történő kapcsolódás tovább tarthat. Ha egy korábban csatlakoztatott eszköz nem kapcsolódik, ellenőrizze, hogy a hangszóró Bluetooth jelzőfénye fehéren villog-e. Ha kéken villog, nyomja meg a hangszóró Bluetooth gombját ahhoz, hogy fehéren villogjon.