ÜDVÖZÖLJÜK A BOSE ÚJ WEBOLDALÁN!

Párosítás Bluetooth® készülékkel

A következőre érvényes::

a párosítás akkor történik meg, amikor két bluetooth készülék képes egymás közötti adatátvitelre, és kapcsolatot hoz létre. a csatlakozással kapcsolatban aztán feljegyzés jön létre a készülékek memóriájában. ha egyszer már párosított egy készüléket a soundlink® mini bluetooth hangszóróval, akkor többé nem kell újrapárosítania. a hangszóró akár hat bluetooth készülékkel is párosítható. egyszerre azonban csak egy eszközhöz kapcsolódhat és játszhat le róla hangot.

Bluetooth készülékkel való párosításhoz kövesse az alábbi lépéseket:

kapcsolja be mind a bluetooth készüléket, mind a soundlink® mini hangszórót, majd nyomja meg a hangszórón a bluetooth lehetőséget az észlelhető üzemmódba állításához. a hangszóró bluetooth visszajelzője kéken villog, ami azt jelenti, hogy a hangszóró felfedezhető

Bluetooth

állítsa a bluetooth eszközt "észlelhető" módba. így az eszköz meg tudja találni a soundlink® mini hangszórót

keresse ki a bluetooth készüléklistát a készülék felhasználói felületén. a listáról válassza ki a "bose soundlink" mini elemet

ha a bluetooth készülék jelszót kér, adja meg a „0000” számsort (négy nullát), majd nyomja meg az "ok" gombot. bizonyos eszközökön külön el kell fogadnia kapcsolatot is.

a hangszóró úgy jelzi a párosítás befejeződését, hogy hangjelzést bocsát ki, és a bluetooth visszajelző állandó fehér fényt bocsát ki

Korábban párosított készülék csatlakoztatásához kövesse az alábbi lépéseket:

nyomja meg a hangszórón lévő tápkapcsolót a hangszóró bekapcsolásához a bluetooth visszajelző ekkor fehéren villog

Tápellátás

a mobilkészüléken kapcsolja be a bluetooth funkciót, ha még nincs bekapcsolva. a hangszóró úgy jelzi a párosítás befejeződését, hogy hangjelzést bocsát ki, és a bluetooth visszajelző állandó fehér fényt bocsát ki

megjegyzés: ha a hangszóró észlelhető üzemmódban van (a visszajelző kéken villog), ön pedig csatlakozási üzemmódba szeretne visszalépni, nyomja meg a bluetooth lehetőséget. a visszajelző ekkor fehéren villog, és a bose® soundlink® mini hangszóró csatlakozási üzemmódba lép.

Bluetooth

A hangszóró memóriája

a bose® soundlink® mini hangszóró memóriája akár hat párosított készülék tárolására is képes. ha a memória megtelik, és további készüléket párosítanak a hangszóróhoz, a legrégebben használt készülék törlődik a memóriából, és az újonnan párosított készülék kerül a helyére.

az összes eszköz memóriából való törléséhez nyomja meg és tartsa lenyomva a bluetooth gombot körülbelül 10 másodpercig, amíg hangjelzést nem hall. az összes bluetooth eszköz törlődik a hangszóróból, és a bose® soundlink® mini hangszóró felfedezhetővé válik.

Bluetooth

Segített Önnek ez az információ?

Remek, köszönjük a visszajelzést! Nyugodtan ossza meg velünk további megjegyzéseit alább.
Sajnáljuk, hogy ez az oldal nem nyerte el tetszését. Kérjük, ossza meg velünk tapasztalatát, és hogy hogyan javíthatnánk azon.
Küldés
Köszönjük, hálásak vagyunk a visszajelzéséért