Üzletek

Bluetooth® eszköz párosítása SoundLink Mobile hangsugárzóhoz

A párosítás akkor történik meg, amikor két Bluetooth®-eszköz képes egymás közötti adatátvitelre, és kapcsolatot hoz létre. A csatlakozással kapcsolatban ezután feljegyzés jön létre az eszközök memóriájában. Ha egyszer már párosított egy készüléket a SoundLink® hangsugárzóval, akkor többé nem kell újrapárosítania. A SoundLink® hangsugárzó akár hat Bluetooth®-eszközzel is párosítható. Egyszerre azonban csak egy eszközhöz kapcsolódhat és csak arról játszhat le zenét.

Bluetooth®-eszközzel való párosításhoz kövesse az alábbi lépéseket:

SoundLink hangsugárzó kiemelt Bluetooth-gombbal
  • Kapcsolja be a Bluetooth®- eszközt és a SoundLink® hangsugárzót, majd tartsa nyomva a hangsugárzó Bluetooth-gombját három másodpercig a hangsugárzó láthatóvá tételéhez. A hangsugárzó elején lévő Bluetooth®-visszajelző körülbelül másodpercenként egyszer lassan elhalványul, majd újra felerősödik, így jelezve, hogy a hangsugárzó látható módban van
  • Keresse meg hangsugárzóját eszköze Bluetooth-beállításainál. A funkció „Add device” (Készülék hozzáadása) vagy „Pair New Device” (Új készülék párosítása) néven is futhat. Így az eszköz meg tudja találni a SoundLink® hangsugárzót
  • Válassza ki készüléke Bluetooth® listájából a „Bose SoundLink” lehetőséget
  • Ha az eszköz jelszót kér, írja be a 0000 számjegyeket, majd nyomja meg az OK gombot. Bizonyos eszközökön külön el kell fogadnia kapcsolatot is. A Bluetooth® készülék jelzi, amikor a párosítás befejeződött. A SoundLink® hangsugárzó azzal jelzi a párosítás befejezését, hogy a Bluetooth® visszajelző elhalványulása és felerősödése befejeződik, és folyamatosan világít.

Kapcsolódás eszközhöz

Korábban párosított készülék csatlakoztatásához nyomja meg a SoundLink® hangsugárzón található Bluetooth® gombot. A hangsugárzón lévő Bluetooth® visszajelző a készülék csatlakozásáig másodpercenként körülbelül kétszer fel- és lekapcsolódik. Miután létrejött a kapcsolat a hangsugárzó és az eszköz között, a villogást világítás váltja fel.

További eszközök párosítása

Kapcsolja be a másik Bluetooth®-készüléket és a SoundLink® hangsugárzót, majd nyomja le a hangsugárzó Bluetooth®-gombját három másodpercig, hogy ismét láthatóvá váljon a hangsugárzó. Ekkor kövesse a fenti 2–4. lépéseket.

Megjegyzés: A SoundLink® memóriája akár hat párosított készülék tárolására is képes. Lehetőség van hatnál több készülék párosítására, de a memóriában legfeljebb hat fog szerepelni. Ha a memória megtelik a hat készülékkel, és további készüléket párosítanak a hangsugárzóhoz, a legrégebben használt készülék törlődik a memóriából, és az újonnan párosított készülék kerül a helyére.

A memória törlése

A SoundLink® hangsugárzón nyomja meg és tartsa lenyomva a Bluetooth® gombot körülbelül 10 másodpercig, amíg hangjelzést nem hall. A SoundLink® hangsugárzó minden Bluetooth® eszközt töröl a memóriájából, és láthatóvá válik.