Üzletek

A Bluetooth® készüléke párosítása NFC által

Az NFC (Near Field Communication) egy rövid hatótávú kommunikáció, melyhez az eszközöknek pár centiméternyi távolságon belül kell lenniük egymástól ahhoz, hogy kommunikálni tudjanak. Amennyiben eszköze támogatja az NFC-technológiát, könnyen párosíthatja azt a fejhallgatójával:

Amikor be van kapcsolva a fejhallgató, oldja fel készüléke zárolását, és kapcsolja be a Bluetooth és az NFC funkciókat. Ha többet szeretne tudni ezekről a funkciókról, olvassa el az eszköz felhasználói útmutatóját

Érintse Bluetooth készüléke NFC érintési pontját a vezetékbe épített távvezérlő hátuljához. Lehetséges, hogy az eszköze arra kéri, hogy fogadja el a párosítást

Megjegyzés: Előfordulhat, hogy az NFC érintési pont megtalálásához a készülék különböző pontjaira kell mozgatnia a vezetékbe épített távvezérlőt. Lehet, hogy nem pont a készülék középpontjában található.

A párosítás után hallani fogja a „Connected to <eszköz neve>” (Csatlakoztatva a következőhöz:) üzenetet, és a jobb fülhallgatón található Bluetooth visszajelző fehéren fog világítani.