ÜDVÖZÖLJÜK A BOSE ÚJ WEBOLDALÁN!

A Bluetooth® készüléke párosítása NFC által

A következőre érvényes::

Az NFC (Near Field Communication) egy rövid hatótávú kommunikáció, melyhez az eszközöknek pár centiméternyi távolságon belül kell lenniük egymástól ahhoz, hogy kommunikálni tudjanak. Amennyiben eszköze támogatja az NFC-technológiát, könnyen párosíthatja azt a hangszóróval:

Kapcsolja be a SoundLink hangszórót, oldja fel a Bluetooth eszközt, és kapcsolja be a Bluetooth és az NFC funkciókat. Ezek jellemzően az eszköz beállítási menüjében találhatók. További információért lásd az eszköz használati útmutatóját.

Érintse a Bluetooth eszközön található NFC-érintőpontot a SoundLink hangsugárzó tetejének közepéhez. Lehetséges, hogy az eszköz a párosítás elfogadására kéri.

Megjegyzés: Előfordulhat, hogy az NFC érintési pont megtalálásához a készülék különböző pontjait oda kell koppintania. Az érintőpont elhelyezkedése eszközönként változik, azonban okostelefonok esetében általában a hátoldalon található

A párosítás után egy hangjelzést, és ha a hangüzenetek engedélyezve vannak a „Connected to <device name>” (Csatlakoztatva a következő eszközhöz: <eszköznév> ) üzenetet hallja a hangsugárzóból. A hangsugárzó Bluetooth jelzőfénye ekkor fehéren világít.

Segített Önnek ez az információ?

Remek, köszönjük a visszajelzést! Nyugodtan ossza meg velünk további megjegyzéseit alább.
Sajnáljuk, hogy ez az oldal nem nyerte el tetszését. Kérjük, ossza meg velünk tapasztalatát, és hogy hogyan javíthatnánk azon.
Küldés
Köszönjük, hálásak vagyunk a visszajelzéséért