Üzletek

A Bluetooth® készüléke párosítása NFC által

Az NFC (Near Field Communication) egy rövid hatótávú kommunikáció, melyhez az eszközöknek pár centiméternyi távolságon belül kell lenniük egymástól ahhoz, hogy kommunikálni tudjanak. Amennyiben eszköze támogatja az NFC-technológiát, könnyen párosíthatja azt a hangsugárzóval:

Kapcsolja be a SoundLink hangsugárzót, oldja fel Bluetooth eszközét és kapcsolja be a Bluetooth és az NFC funkciókat. Ezek jellemzően a készülék Beállítások menüjében találhatók. További információért lásd az eszköz használati útmutatóját.

Koppintsa a Bluetooth eszközön található NFC-érintőpontot a SoundLink hangsugárzó tetejének közepéhez. Lehetséges, hogy az eszköze arra kéri, hogy fogadja el a párosítást

Megjegyzés: Előfordulhat, hogy az NFC érintési pont megtalálásához a készülék több pontját is oda kell koppintania. Az érintőpont elhelyezkedése eszközönként változik, azonban okostelefonok esetében általában a hátoldalon található.

A párosítás után egy hangjelzést – és ha a hangüzenetek engedélyezve vannak – a „Connected to <device name>” (Csatlakoztatva a következő eszközhöz: <eszköznév> ) üzenetet hallja a hangsugárzóból. A hangsugárzó Bluetooth jelzőfénye ekkor fehéren világít.