ÜDVÖZÖLJÜK A BOSE ÚJ WEBOLDALÁN!

A termék visszaállítása

A következőre érvényes::

Ha szeretné, bármikor visszaállíthatja Wave® rádió eredeti gyári beállításait.

Megjegyzés: A rendszer visszaállításakor minden elmentett állomásmemória törlődik.

A rendszer visszaállításához kövesse az alábbi lépéseket:

a távvezérlőn nyomja meg és tartsa lenyomva az ébresztés beállítása (menü) gombot, amíg meg nem jelenik a "-beállítási menü-"

Ébresztés beállítása/menü

nyomja meg kilencszer a tune/playlist > (hangolás/lejátszási lista) gombot, amíg meg nem jelenik a „reset all- no” (mindent visszaállít – nem) felirat

Hangolás/lejátszási lista >

a time – (idő -) vagy a time + (idő +) gomb megnyomásával módosítsa a „reset all- no” (mindent visszaállít – nem) feliratot „reset all- yes” (mindent visszaállít – igen) feliratra. a kijelzőn megjelenik a "megerősítéshez 3. memóriagomb" üzenet

Idő –

Idő +

nyomja meg a 3. memóriagombot a megerősítéshez. a visszaállítás befejezése után a kijelzőn a "reset complete "üzenet olvasható. a rendszer 10 másodperc múlva automatikusan kilép a setup menüből.

Segített Önnek ez az információ?

Remek, köszönjük a visszajelzést! Nyugodtan ossza meg velünk további megjegyzéseit alább.
Sajnáljuk, hogy ez az oldal nem nyerte el tetszését. Kérjük, ossza meg velünk tapasztalatát, és hogy hogyan javíthatnánk azon.
Küldés
Köszönjük, hálásak vagyunk a visszajelzéséért