ÜDVÖZÖLJÜK A BOSE ÚJ WEBOLDALÁN!

CD lejátszása

CD lejátszásához helyezze a lemezt (feliratos oldalával felfelé) az elülső kijelző alatt található CD-nyílásba. A lemezjátszó automatikusan behúzza a lemezt, és megkezdi a lejátszást.

Távvezérlő gombok működése a CD lejátszáshoz:

lejátszás/szünet: nyomja meg a gombot a cd lejátszásához vagy a cd lejátszás szüneteltetéséhez. szüneteltetés esetén az eltelt idő villog. nyomja meg újra a gombot a lejátszás folytatásához.

keresés vissza/előző műsorszám: egyszer megnyomva az aktuális műsorszám elejére ugorhat. kétszer megnyomva az előző műsorszám elejére ugorhat.

keresés előre/következő műsorszám: egyszer megnyomva a következő műsorszámra ugorhat.

tune/mp3: a gombok lenyomásával és lenyomva tartásával gyorsan visszafelé és előrefelé tekerhet egy zeneszámban.

megállítás/kiadás: a cd lejátszás megállításához nyomja meg egyszer a gombot. a cd kiadásához nyomja meg újra a gombot cd lejátszása közben tartsa nyomva a gombot a cd lejátszás megállításához és a lemez kiadásához.

megjegyzés: egy korábban megállított cd lejátszása mindig a megállítás helyétől folytatódik.

Audio CD lejátszása közben a kijelzőn megjelenik a CD forrásinformáció.

Megjegyzés: Ha a CD kiadása után 10 másodpercig nem veszi ki a lemezt a CD-lejátszó nyílásából, a CD-lejátszó visszahúzza a CD-t a lejátszóba, és újra betölti a lemezt, de a lejátszás nem indul el.

Figyelem! NE TEGYEN mini CD-ket vagy nem kör alakú CD-ket a lemezjátszóba. Előfordulhat, hogy a készülék nem tudja megfelelően olvasni ezeket a lemezeket, és a lemezek befolyásolhatják a lemezek megfelelő kiadását.

Segített Önnek ez az információ?

Remek, köszönjük a visszajelzést! Nyugodtan ossza meg velünk további megjegyzéseit alább.
Sajnáljuk, hogy ez az oldal nem nyerte el tetszését. Kérjük, ossza meg velünk tapasztalatát, és hogy hogyan javíthatnánk azon.
Küldés
Köszönjük, hálásak vagyunk a visszajelzéséért