Üzletek

Gyenge a Bluetooth® eszköz hangminősége

Próbálkozzon a következőkkel:

Kapcsolja ki és válassza ki az "egyenletes" értéket mély- és magashang-beállítás, illetve más hangszínszabályozási és hangfeldolgozási beállítások esetében a Bluetooth eszközön. Ellenőrizze ezeket a beállításokat mind az eszköz hangbeállításai, mind a használt alkalmazás beállításai között.

Állítsa a Bluetooth eszköz hangerejét 85%-ra. Ha az eszköz hangkimenete túl hangos, akkor az torzítást eredményezhet a csatlakoztatott hangszórókon. Ha a hangerő túl alacsony, az is kihathat a hangminőségre.

Próbáljon ki egy másik alkalmazást. Ha a hangminőség jó az egyik alkalmazásban, azonban rossz egy másiknál, akkor az alkalmazásban van a hiba

Próbálja meg közelebb vinni az eszközt a hangszóróhoz. A Bluetooth hatóköre körülbelül 9 méter. A hatókör interferencia esetén csökken.

Interferencia lehet többek között fal, több Bluetooth eszköz egy helyiségben, zseb/kézitáska/hátitáska, vezeték nélküli útválasztó, mikrohullámú sütők, vezeték nélküli telefon stb.

Csökkentse a Bluetooth eszközön futó alkalmazások számát. Túl sok futó alkalmazás csökkentheti az eszköz megbízhatóságát, ha az túl sok dolgot próbál egyszerre csinálni. Zárja be a nélkülözhető alkalmazásokat, majd nézze meg, hogy javult-e a hangminőség.

Próbálja meg kikapcsolni a Wi-Fi® funkciót az eszközön

Az eszközön menjen a Bluetooth beállításokhoz, válassza ki a SoundLink hangszórót, majd válassza ki a hangszóró "elfelejtését" vagy "eltávolítását". Utána röviden tartsa nyomva a Bluetooth gombot az eszközön egészen addig, amíg a Bluetooth jelzőfény el nem kezd kéken villogni. Ezután próbálja meg újra az eszköz és a hangszóró párosítását.

Kapcsolja ki, majd vissza a hangszórót

Tiltsa le a Bluetooth funkciót a többi, jelenleg használaton kívüli csatlakoztatott eszközön. A hangszóró csatlakozik a memóriájában található két legutóbb csatlakoztatott eszközhöz. A hang eltűnhet, ha egy második csatlakoztatott Bluetooth eszköz a hangszóró hatótávolságán kívülre kerül.

Állítsa vissza azt az eszközt, amelyiket párosítani szeretné Ezt jellemzően újraindítással érheti el, vagy távolítsa el egy percre az akkumulátort, illetve az áramkábelt

Reset the speaker by turning it on and then holding the power button for 10 seconds until it turns off. 

A gyári beállítások visszaállítása törli a párosított mobileszközöket és nyelvi beállításokat a hangszóróról, és visszaállítja az eredeti gyári beállításokat. A visszaállítás után kapcsolja be a hangszórót és próbálja meg újra párosítani az eszközt

Ellenőrizze, hogy rendelkezésre áll-e szoftverfrissítés, majd telepítse azt SoundLink hangszórójához a global.Bose.com/support weboldalról.

Próbáljon meg párosítani egy másik eszközt. Ha a másik eszköz működik, akkor gondok lehetnek az első eszközzel