Üzletek

Az Action (Akció) gomb programozása

Az Action (Akció) gomb egy programozható gomb, amelynek segítségével gyorsan és egyszerűen elérheti az Amazon Alexa és a Google Assistant szolgáltatást, valamint a zajkioltási funkciót. Az Action (Akció) gomb a bal fülre illeszkedő részen helyezkedik el.

Megjegyzés: Az Amazon Alexa és a Google Asszisztens nem érhető el minden nyelven és országban.

Az Action (Akció) gomb egyszerűbb programozásához töltse le a Bose Connect alkalmazást.

Az Action (Akció) gomb Amazon Alexához rendelése:Alexával zenét játszhat le, meghallgathatja a híreket, az időjárás-jelentést, vezérelheti intelligens otthoni eszközeit és még sok egyéb mást. Alexa egy felhőbeli szolgáltatás, és tudását folytonosan gyarapítva az új lehetőségeket automatikusan elérhetővé teszi az Ön eszközén. Alexát egyszerűen használhatja a fejhallgató segítségével: csak nyomjon meg egy gombot, tegye fel a kérdést, és Alexa máris válaszol.

Az Action (Akció) gomb Google Asszisztenshez rendelése: A Google Asszisztens segítségével szórakoztató tartalmakat érhet el, kapcsolatba léphet ismerőseivel, beszerezheti a szükséges információkat, és megtervezheti napját – mindezt anélkül, hogy telefonjára kellene néznie. A Google Asszisztenssel elvégezhető feladatokkal kapcsolatos további információkért látogasson el ide: https://support.google.com/headphones

Az Action (Akció) gomb beállítása zajkioltásra: Ezzel a funkcióval gyorsan és egyszerűen módosíthatja a zajszűrési beállításokat. A zajkioltás kiszűri a kellemetlen hangokat, így tisztább, valósághűbb zenehallgatási élményt kínál. Saját igényeinek és környezetének megfelelően három zajkioltási szint közül választhat.

Az Action (Akció) gomb programozásához:

Nyissa meg a Bose Connect alkalmazást, és csatlakoztassa a fejhallgatót.

Érintse meg az alkalmazás jobb felső sarkában látható fogaskerék ikont (Beállítások) a beállítások menüjének megnyitásához.

A Beállítások menüben válassza az Action button (Akció gomb) elemet.

Válasszon a Zajkioltás és a Google Asszisztens vagy az Amazon Alexa közül

Megjegyzés: Az Alexa alkalmazást telepíteni kell mobileszközére, ha be szeretné állítani az Action (Akció) gombot az Alexához. Töltse az Alexa alkalmazást a Google Play vagy az App store áruházból. Az Alexa nem érhető el minden nyelven és országban.

A Google Asszisztens a kompatibilis Android rendszerű eszközökön* alapértelmezés szerint telepítve van. iOS rendszerű eszközök esetében le kell töltenie a Google Asszisztens alkalmazást az App Store-ból. A Google Asszisztens nem érhető el minden nyelven és országban.

*6.0-ás és újabb Android eszközökkel kompatibilis, Google Play szolgáltatásokkal, 1,5 GB-os memóriával és 720p-es vagy nagyobb képernyőfelbontással. Kattintson ide a teljes műszaki leírás és feltételek megtekintéséhez.

A Google Asszisztens fejhallgatón való használatával kapcsolatos információkért olvassa el A Google Asszisztens használata című leírást.

Az Amazon Alexa fejhallgatón való használatával kapcsolatos információkért olvassa el Az Amazon Alexa használata című leírást.