A távvezérlő programozása

Az univerzális távvezérlő beprogramozható a televízió, kábeltelevíziós/műholdas beltéri egység, DVD-/Blu-ray Disc™ lejátszó, játékrendszer és két további kiegészítő eszköz vezérléséhez.

A távvezérlő beprogramozása egyéb készülékek használatához:

Kapcsolja be a forrást (pl. televíziót vagy kábeltelevíziós beltéri egységet)

Keresse ki a forrás márkájához tartozó kódot az univerzális távvezérlő kódjait tartalmazó könyvéből (mellékelve)

nyomja le és tartsa lenyomva a távvezérlő megfelelő forrásgombját (pl. tv (televízió) vagy cbl-sat (kábeltelevízió/műhold)), amíg mind a hat forrásgomb világítani nem kezd, majd engedje el a gombot. csak a megfelelő forrásgomb fog világítani

Forrásgomb

A számbillentyűzeten írja be a forrás márkájának megfelelő kódot

Megjegyzés: Ha mind a hat gomb háromszor felvillan, akkor érvénytelen kódot adott meg. Ismételje meg a 3. és a 4. lépést

Nyomja meg a hangerőszabályzón lévő + gombot

Ellenőrizze a forrás alapvető funkcióit (pl. csatornaváltás, menü és útmutató)

Ha a forrás reagál az alapvető funkciókra, nyomja meg az Exit (Kilépés) gombot a beállítások mentéséhez

Ha a forrás nem reagál az alapvető funkciókra, nyomja meg a hangerőszabályzó + gombját egy másik kód kiválasztásához, és ellenőrizze ismét az alapvető funkciókat. Ismételje meg az 5–7. lépéseket, amíg megfelelően működő kódot nem talál

A távvezérlő beprogramozása a rendszer, a televízió és a kábeltelevíziós/műholdas beltéri egység együttes be- és kikapcsolásához:

ha már beprogramozta a távvezérlőt a televízió és a kábeltelevíziós/műholdas készülék vezérléséhez, beállíthatja a távvezérlőn található be-/kikapcsolás gombot úgy, hogy a rendszert, a televíziót és a kábeltelevíziós/műholdas beltéri egységet egyszerre kapcsolja be és ki. ezen funkció aktiválásához és letiltásához kövesse az alábbi lépéseket:

Főkapcsoló gomb

Nyomja meg és tartsa lenyomva a távvezérlőn található CBL/SAT (kábel/műhold) és tv (televízió) gombot egyszerre

Tartsa lenyomva a gombokat tíz másodpercen át, amíg mindkét gomb háromszor fel nem villan a módosítás megerősítéseként

megjegyzés: ha az egyik készülék be-/kikapcsolási parancsa eltolódik, nyomja meg azt a forrásgombot a távvezérlőn, amelyik eltolódott (pl. cbl/sat (kábel/műhold)), majd nyomja meg a forrás be-/kikapcsoló gombját az ismételt szinkronizálásához.

Forrásgomb

A forrás tápkapcsolója

Segített Önnek ez az információ?

Remek, köszönjük a visszajelzést! Nyugodtan ossza meg velünk további megjegyzéseit alább.
Sajnáljuk, hogy ez az oldal nem nyerte el tetszését. Kérjük, ossza meg velünk tapasztalatát, és hogy hogyan javíthatnánk azon.
Küldés
Köszönjük, hálásak vagyunk a visszajelzéséért