Üzletek

Rádióval kapcsolatos hibaelhárítás

A következőre érvényes::

Hogyan javíthatom a rádióvételt?

Ellenőrizze, hogy észlelhető-e interferencia a Bose® rendszer környezetében. A nagyobb elektromos készülékek, például mikrohullámú sütők, hűtők és vezeték nélküli útválasztók rádióinterferenciát okozhatnak. Próbálja máshová helyezni a rendszert

A vétel optimalizálása érdekében egyenesítse ki a kábelt a lehető legnagyobb mértékben. A rádió tápkábele egyben az FM-antenna is

Próbálja meg alaphelyzetbe állítani a rendszert. Kapcsolja ki a rendszert, és 60 másodpercre húzza ki az áramforrásból. Miután újból csatlakoztatta, ellenőrizze, hogy javult-e a vétel.

Amikor megnyomok egy előbeállítási gombot, a rádió nem vált át másik állomásra. Miért?

Másik állomásra váltáskor ügyeljen arra, hogy ne tartsa lenyomva az előbeállítási gombot. Az állomás előhívásához gyors mozdulattal koppintson a gombra. Ha a gombot néhány másodpercnél tovább lenyomva tartja, a rendszer az aktuális állomást menti az adott előbeállítási számhoz.

Hogyan programozhatom be az előre beállított állomásokat?

a készülék hat fm- és hat am-rádióállomás tárolását teszi lehetővé, amelyek a presets (előbeállítás) gombokkal gyorsan előhívhatók.

Az előbeállítások tárolásához kövesse a következő lépéseket:

a seek/track (keresés/műsorszám) gombokkal hangoljon a tárolni kívánt állomásra

Seek/Track

nyomja meg és tartsa lenyomva a presets (előbeállítás) gombok egyikét, amíg két sípolást nem hall. a kijelzőn megjelenik az előbeállítás száma és az állomás frekvenciája.

Memóriagombok

a korábban tárolt fm- vagy am-állomások gyors előhívásához nyomja meg valamelyik presets (előbeállítás) gombot, és máris használhatja az előbeállítást.