ÜDVÖZÖLJÜK A BOSE ÚJ WEBOLDALÁN!

A rendszer akkumulátorának cseréje

A következőre érvényes::

Csereakkumulátorok vásárlásához vegye fel a kapcsolatot a helyi hivatalos Bose márkakereskedővel. Megfelelően selejtezze le a régi akkumulátort. A régi akkumulátor eltávolításához és az új behelyezéséhez kövesse az alábbi lépéseket:

Hüvelykujjának körmét vagy egy érmét használva nyomja be az akkumulátoron lévő vájatos gombot, majd fordítsa azt el az óramutató járásával ellentétes irányba az akkumulátor kiszabadításához

Óvatosan húzza el az akkumulátort a rendszer hátuljától

Győződjön meg arról, hogy az új akkumulátoron vízszintes helyzetben található a gombon lévő vájat

Helyezze be az akkumulátort a soktűs csatlakozóba

Nyomja be a vájatos gombot, és forgassa el az óramutató járásával megegyező irányba, hogy a vájat függőleges helyzetbe kerüljön. Ez a helyére rögzíti az akkumulátort

Csatlakoztassa áramellátáshoz, és töltse fel az akkumulátort

VIGYÁZAT: A rendszer akkumulátorát a Bose vagy a hivatalos Bose márkakereskedő által biztosított eredeti akkumulátorra cserélje ki. A Bose nem garantálja a más gyártóktól származó akkumulátor biztonságosságát, kompatibilitását vagy működőképességét, ha azt a Bose® rendszerben használják.

Segített Önnek ez az információ?

Remek, köszönjük a visszajelzést! Nyugodtan ossza meg velünk további megjegyzéseit alább.
Sajnáljuk, hogy ez az oldal nem nyerte el tetszését. Kérjük, ossza meg velünk tapasztalatát, és hogy hogyan javíthatnánk azon.
Küldés
Köszönjük, hálásak vagyunk a visszajelzéséért