ÜDVÖZÖLJÜK A BOSE ÚJ WEBOLDALÁN!

A gyári beállítások visszaállítása

A következőre érvényes::

Ha szeretné, bármikor visszaállíthatja a rendszer eredeti gyári beállításait.

Megjegyzés: A rendszer visszaállításakor minden elmentett állomásmemória törlődik.

A rendszer visszaállításához kövesse az alábbi lépéseket:

a távvezérlőn nyomja meg és tartsa lenyomva az alarm setup (menu) ébresztés beállítása (menü) gombot, amíg meg nem jelenik a "-setup menu-" (beállítási menü)

Ébresztés beállítása/menü

nyomja meg tízszer a tune/mp3> (hangolás/mp3) gombot, amíg meg nem jelenik a "reset all-no" (mindent visszaállít-nem) felirat

Hangolás/MP3 >

a time – (idő -) vagy a time + (idő +) gomb megnyomásával módosítsa a „reset all- no” (mindent visszaállít – nem) feliratot „reset all- yes” (mindent visszaállít – igen) feliratra. a kijelzőn megjelenik a "preset 3 to confirm" (megerősítéshez 3. memóriagomb) felirat

Idő –

Idő +

nyomja meg a 3. memóriagombot a megerősítéshez. a visszaállítás befejezése után a kijelzőn a sikeres visszaállítási "reset complete " üzenet olvasható. a rendszer 10 másodperc múlva automatikusan kilép a setup menüből.

Presets 3

Segített Önnek ez az információ?

Remek, köszönjük a visszajelzést! Nyugodtan ossza meg velünk további megjegyzéseit alább.
Sajnáljuk, hogy ez az oldal nem nyerte el tetszését. Kérjük, ossza meg velünk tapasztalatát, és hogy hogyan javíthatnánk azon.
Küldés
Köszönjük, hálásak vagyunk a visszajelzéséért