Üzletek

A Bluetooth® audioprioritás beállítása

Ha a headset a légi jármű intercomjához csatlakozik, az intercom mindig hallható marad, és nem lehet némítani. Ha a headsethez egy Bluetooth-eszközt csatlakoztat, kiválaszthatja, hogy hogyan hallatsszon az eszköz hangja az intercom hangjával együtt. Ezt a vezérlőmodul Bluetooth-prioritáskapcsolójával állíthatja be.

Bluetooth prioritáskapcsoló a MUTE (Némítás) állásban

Intercom elsőbbsége a Bluetooth-forráshoz képest

Ha intercom-jel észlelhető, a Bluetooth-forrásból érkező hang ideiglenesen némításra kerül. A Bluetooth-forrásból érkező hang az intercomon érkező hang megszűnése után visszatér.

Bluetooth prioritáskapcsoló a MIX (Keverés) állásban

Intercom és Bluetooth keverve

A Bluetooth-forrásból érkező hang az intercomon érkező hanggal keverve hallható. A Bluetooth-forrásból érkező hang az intercomon zajló kommunikáció közben is hallható marad.

Bluetooth prioritáskapcsoló az OFF (Kikapcsolt) állásban

Csak intercom

Off (Kikapcsolt) üzemmódban a Bluetooth tápellátása leválasztásra kerül, és a rendszer minden antennát letilt. Csak az intercom hangja aktív.

 

Megjegyzés: Ha úgy kapcsol át OFF (Kikapcsolt) üzemmódba, hogy az eszköz csatlakoztatva van egy Bluetooth-forráshoz, akkor előfordulhat, hogy a headset következő bekapcsolásakor ismét létre kell hoznia a Bluetooth-kapcsolatot.

Megjegyzés: A bejövő és kimenő telefonhívások automatikusan némítanak minden más Bluetooth-forrásból érkező hangot, amikor a Bluetooth-prioritáskapcsoló MUTE (Némítás) vagy MIX (Keverés) állásban van. Bluetooth-telefonhívás alatt az intercom és a telefonhívás keverve lesz hallható.