Üzletek

A vezérlőmodul működtető gombjainak beállítása

A következőre érvényes::

A headsetet gyári alapértelmezett működési beállításokkal szállítjuk. Ha változtatni szeretne ezeken az alapértelmezett beállításokon, módosíthatja a vezérlőmodul elemtartó rekeszében található működtető gombokat.

Az elemtartó rekesz felnyitása

Nyomja le határozottan az ujjbemélyedést, majd csúsztassa le a fedelet. A fedél a modulhoz van kötve. Ne próbálja meg leszedni.

Megjegyzés: Az elemtartó rekesz fedelét úgy tervezték, hogy biztonságosan zárva maradjon. Elképzelhető, hogy erősen kell lefelé nyomnia ahhoz, hogy ki tudja nyitni a fedelet.

A működtető gombok

A működtető gombok a következőket vezérlik: Prioritás (BT-AUX), Intercom (MON-ST), Automatikus be- és kikapcsolás funkció.

Az automatikus bekapcsolás funkció csak azon verziók esetében érhető el, melyek tápellátását a légi jármű biztosítja

Az Intercom (MON-ST) lehetőség csak az olyan headsetkonfigurációk esetében érhető el, melyek támogatják a kétcsatornás vagy sztereó intercom rendszereket

a prioritás (bt-aux) lehetőség csak bluetooth® headsetek esetében érhető el

A működtető gombok módosítása

Nyissa fel az elemtartó rekeszt

Ha vannak benne elemek, vegye azokat ki. Az elemtartó rekeszben ellenőrizheti és módosíthatja a gombok állását

A gombok állásának módosításához használjon tollat vagy egy kis, lapos végű csavarhúzót, és óvatosan mozdítsa el a gombot

Ez a táblázat mutatja a lehetséges állásokat, az alapértelmezett beállítást és az egyes működtető gombok rendeltetését

prioritás (csak bluetooth headsetek esetében érhető el):
két másodlagos audioforrás között határozza meg a prioritást. válassza a bt lehetőséget, ha nagyobb prioritást szeretne adni a bluetooth (vezeték nélküli) kapcsolatnak. válassza az aux lehetőséget, ha nagyobb prioritást szeretne adni a vezetékes kapcsolatnak

intercom (csak az olyan headsetkonfigurációk esetében érhető el, melyek támogatják a kétcsatornás vagy sztereó intercom rendszereket):
a legtöbb konfiguráció esetében ez gyárilag a monó audiorendszerekhez van beállítva (hogy mindkét fülbe továbbítson hangot). állítsa sztereóra (st), ha a légi járműve sztereó intercommal rendelkezik.

auto be (csak azon verziók esetében érhető el, melyek tápellátását a légi jármű biztosítja):
a gyári beállítása alapján engedélyezve van az automatikus bekapcsolás funkció. a headset bekapcsol, amikor a légi járműtől tápellátást kap. az automatikus bekapcsolás letiltásához állítsa a gombot ki értékre. ha a gomb ki állásban van, a felhasználó manuálisan tudja bekapcsolni a headsetet.

auto ki:
a gyári beállítása alapján engedélyezve van az automatikus kikapcsolás funkció. a headset három-kilenc perc tétlenség után kikapcsol. az automatikus kikapcsolás letiltásához állítsa a gombot ki értékre. ha a gomb ki állásban van, a felhasználó manuálisan tudja kikapcsolni a headsetet.