A vezérlőmodul működtető gombjainak beállítása

A működtető gombok vezérlik az automatikus kikapcsolás funkciót és az intercom audioválasztást.

A működtető gombok módosításához hajtsa végre a következő lépéseket:

Nyissa fel az elemtartó rekeszt. Ha ehhez segítségre van szüksége, lásd: Az elemtartó rekesz

Ha vannak benne elemek, vegye azokat ki. Láthatóvá válnak az AUDIO és az AUTO KI gombok

A gombok állásának módosításához használjon tollat vagy egy kis, lapos végű csavarhúzót, és óvatosan mozdítsa el a gombot

Az alábbi lista mutatja a lehetséges állásokat, az alapértelmezett beállítást és az egyes gombok rendeltetését:

automatikus kikapcsolás funkció (be, ki alapértelmezett: be):
ha be van kapcsolva, a headset 3-9 perc tétlenség után kikapcsol. még ha a headset ki is van kapcsolva, az acoustic noise cancelling® technológia tovább működik addig, amíg legalább egy másodpercig lenyomva nem tartja a bekapcsoló gombot

monó/sztereó kiválasztása (monó, sztereó alapértelmezett: monó):
állítsa monóra, hogy a monó intercomból mindkét fülére érkezzen hang. állítsa sztereóra, ha sztereó intercommal rendelkező légi járműhöz csatlakozik

Automatikus kikapcsolás funkció

Az automatikus kikapcsolás funkció észleli, ha a headset nincs használatban, és pár perc után kikapcsolja azt az akkumulátor kímélése érdekében. A kikapcsoláshoz szükséges idő eltérő lehet, 3 és 9 perc között ingadozik.

Ha a headset tápellátását csak az akkumulátor biztosítja, és nincs egy intercomba dugva, akkor is kikapcsol, ha a kiegészítő bemeneten keresztül audiolejátszás van folyamatban.

ha intercomba történő csatlakozás nélkül telefonál, a headset lehetővé teszi a hívás lebonyolítását, majd a hívás vége után megközelítőleg három másodperccel kikapcsol (csak bluetooth®-képes vezérlőmodulok esetében)

Amikor a headset nem csatlakozik intercomhoz, és kiegészítő bemeneten keresztül érkező hang lejátszására vagy hívások kezdeményezésére és fogadására szeretné használni, a folyamatos működés érdekében kapcsolja ki az automatikus kikapcsolás funkciót.

Segített Önnek ez az információ?

Remek, köszönjük a visszajelzést! Nyugodtan ossza meg velünk további megjegyzéseit alább.
Sajnáljuk, hogy ez az oldal nem nyerte el tetszését. Kérjük, ossza meg velünk tapasztalatát, és hogy hogyan javíthatnánk azon.
Küldés
Köszönjük, hálásak vagyunk a visszajelzéséért