Üzletek

A vezérlőmodul működtető kapcsolóinak beállítása

A headsetet gyári alapértelmezett működési beállításokkal szállítjuk. Ha változtatni szeretne ezeken az alapértelmezett beállításokon, átállíthatja a vezérlőmodul elemtartó rekeszében található működtető kapcsolókat:

Az elemtartó rekesz kinyitásához nyomja le határozottan a rekesz fedelén lévő ujjbemélyedést, majd csúsztassa le a fedelet. A fedél a modulhoz van kötve. Ne próbálja meg leválasztani.

A rekeszben esetlegesen található elemeket távolítsa el. Az elemtartó rekeszben ellenőrizheti és módosíthatja a kapcsolók állását.

A kapcsolók állásának módosításához használjon tollat vagy egy kis, lapos végű csavarhúzót, és óvatosan mozdítsa el a kapcsolót.

Vezérlőmodult működtető kapcsolók

Fenntartott:
Későbbi használatra fenntartott.

 

Auto on (Automatikus bekapcsolás) (csak azon headset verziók esetében érhető el, melyek tápellátását a légi jármű biztosítja):
A gyári beállítása alapján engedélyezve van az automatikus bekapcsolás funkció. A headset bekapcsol, amikor a légi járműtől tápellátást kap. Az automatikus bekapcsolás letiltásához állítsa a kapcsolót off (ki) állásba. Ha a kapcsoló off (ki) állásban van, a felhasználó manuálisan tudja bekapcsolni a headsetet.

 

Aircraft audio (Légi jármű audiocsatornája):
Az intercom hangérzékenysége Normal (Normál) és Low (Alacsony) (–12 dB) között állítható.

 

Intercom (csak az olyan headsetkonfigurációk esetében érhető el, melyek támogatják a kétcsatornás vagy sztereó intercom rendszereket):
A legtöbb konfiguráció esetében ez gyárilag a monó audiorendszerekhez van beállítva (hogy mindkét fülbe továbbítson hangot). Állítsa sztereóra (ST), ha a légi járműve sztereó intercommal rendelkezik.

 

Auto off (Automatikus kikapcsolás):
A gyári beállítása alapján engedélyezve van az automatikus kikapcsolás funkció. A headset három-kilenc perc tétlenség után kikapcsol. Az automatikus kikapcsolás letiltásához állítsa a kapcsolót off (ki) állásba. Ha a kapcsoló off (ki) állásban van, a felhasználó manuálisan tudja kikapcsolni a headsetet.

 

Tap control (Koppintásvezérlés):
Alapértelmezésben a Tap control (Koppintásvezérlés) ki van kapcsolva. A Tap control (Koppintásvezérlés) bekapcsolása után a fülhallgatón végzett kettős koppintással válthatja át a fülhallgató zajkioltási szintjét az Alacsony érték és a vezérlőmodul Acoustic Noise Cancellation (akusztikus zajkioltás) kapcsolójával beállított érték között.