ÜDVÖZÖLJÜK A BOSE ÚJ WEBOLDALÁN!

A szobakód beállítása

A következőre érvényes::

A Wave® rádió IV a gyárból kikerülve azonnal készen áll arra, hogy a második szoba eszközeként működjön (B szobakód), amikor egy Bose® kapcsolatot engedélyező Lifestyle® rendszerhez csatlakozik. Ha a Wave® rádiót a Lifestyle® rendszerrel egy második szobán túl szeretné használni, módosítani kell a szobakódot, hogy az új kód megfeleljen az abban a szobában használt távvezérlő kódjának.

A szobakódokkal kapcsolatos további információkért tekintse meg a Lifestyle® rendszer használati útmutatóját.

a távvezérlőn nyomja meg és tartsa lenyomva az alarm setup/menu (ébresztés beállítása/menü) gombot, amíg meg nem jelenik a "setup menu" (beállítások menü)

Ébresztés beállítása/menü

nyomja meg hatszor a hangolás/lejátszási lista> gombot, amíg meg nem jelenik a "b szoba" felirat. a helyiségkód utáni kötőjelek jelzik a lifestyle® rendszer távvezérlőjén beállítandó mikrokapcsolókat

Hangolás/lejátszási lista >

ha nem a „b szoba” szobakódot szeretné kiválasztani, nyomja meg az idő - vagy idő + gombot

Idő –

Idő +

nyomja meg az ébresztés beállítása/menü gombot a beállítások menüből való kilépéshez, vagy várjon 10 másodpercet a beállítások menüből való automatikus kilépésre

Segített Önnek ez az információ?

Remek, köszönjük a visszajelzést! Nyugodtan ossza meg velünk további megjegyzéseit alább.
Sajnáljuk, hogy ez az oldal nem nyerte el tetszését. Kérjük, ossza meg velünk tapasztalatát, és hogy hogyan javíthatnánk azon.
Küldés
Köszönjük, hálásak vagyunk a visszajelzéséért