Üzletek

A sleepbuds éjjeli fülhallgató beállítása

Mielőtt nekilátna

A sleepbuds éjjeli fülhallgatók célja, hogy elfedjék a zavaró hangokat, miközben Ön alszik. Éppen ezért kihatnak arra is, hogy más hangokat meghall-e, mint például ébresztőket, vészjelző rendszereket, személyeket és állatokat.

Állítson be megfelelő hangerőt

Ha szeretné egyensúlyozni a zajelfedés és az észlelés szintjét, beállíthatja az igényeinek megfelelő hangerőt. A hangerőnek elég erősnek kell lennie ahhoz, hogy elfedje az alvást zavaró hangokat, de nem túl erősnek ahhoz, hogy biztosan meghallja azokat a hangokat, amelyeket szükséges meghallania.

A Bose Sleep alkalmazásban állítsa be a hangerőt a legalacsonyabb szintre, majd növelje fokozatosan, amíg el nem éri az Ön számára kényelmes szintet. Minél alacsonyabb a hangerő, annál nagyobb a valószínűsége annak, hogy képes lesz meghallani azokat a hangokat, amelyeket szükséges meghallania.

Az éberség megtartására vonatkozó tippek

Ha aggódik azt illetően, hogy képes lesz-e hangokat meghallani a sleepbuds éjjeli fülhallgató viselése közben, próbálja ki a következőket:

Alapvető tippek:

  • A Bose Sleep alkalmazás figyelmezteti a felhasználót, ha a hangerőt egy adott szint fölé állítja be. A nagyobb fokú éberség érdekében ezen szint alá állítsa be a hangerőt. A kutatásaink alapján úgy véljük, hogy ha így tesz, az javítja a környezetében fellépő hangok meghallásával kapcsolatos képességét a sleepbuds éjjeli fülhallgató viselése közben
  • Ha van partnere, aki Ön mellett alszik, fontolja meg, hogy rá hagyatkozik a környezetével kapcsolatos éberség elősegítésében, miközben a sleepbuds éjjeli fülhallgatót viseli

Speciális tippek:

Ezen tippekből adódóan a sleepbuds éjjeli fülhallgató kevésbé hatékonnyá válik a zajok elfedésében, ugyanakkor tovább fokozza az Ön környezetével kapcsolatos éberségét.

  • Viselje csak a sleepbuds éjjeli fülhallgató egyik felét
  • Úgy állítsa be az aktuális zajelfedő hangot, hogy egy adott idő után leálljon, ahelyett, hogy egész éjszaka hallható marad. Ehhez használhat alvásidőzítőt az adott zajelfedő hangra vonatkozóan a Bose Sleep alkalmazásban

A Bose Sleep alkalmazás letöltése

Töltse le a Bose Sleep alkalmazást Erre azért van szükség, hogy elvégezhesse a fülhallgató vezérlését, ébresztők kezelését, zajelfedő hangok kiválasztását és speciális beállítások megadását.

Bekapcsolás

Miközben a Bose logó Ön felé néz, csúsztassa el a beépített töltős hordtok fedelét az Önnel ellentétes irányba a kinyitásához

Várjon, amíg a sleepbuds éjjeli fülhallgató töltésjelző fényei lassan fehéren villogni nem kezdenek, majd távolítsa el őket a beépített töltős hordtokból

Kikapcsolás

A kikapcsoláshoz helyezze a sleepbuds éjjeli fülhallgatót a beépített töltős hordtokba. Várjon, amíg a sleepbuds éjjeli fülhallgató töltésjelző fényei lassan fehéren villogni nem kezdenek, majd csukja le a hordtokot.

Csatlakoztassa a mobileszközét.

A beépített töltős hordtokból eltávolított fülhallgatóval nyissa meg a Bose Sleep alkalmazást, és kövesse az alkalmazásban megjelenő utasításokat. A Bose Sleep alkalmazás lehetővé teszi a fülhallgató vezérlését, ébresztők kezelését, zajelfedő hangok kiválasztását és speciális beállítások megadását.

Mobileszköz lecsatlakoztatása

Eszközök leválasztásához használja a Bose Sleep alkalmazást.

Megjegyzés: Emellett az eszköz Bluetooth-funkciójának kikapcsolásával is lecsatlakoztathatja az eszközt. Az eszköz Bluetooth-funkciójának kikapcsolása minden más eszközt is lecsatlakoztat.

Mobileszköz ismételt csatlakoztatása

Amikor bekapcsolódik a sleepbuds éjjeli fülhallgató, a legutóbb csatlakoztatott eszköz automatikusan ismét csatlakozni fog hozzá.

MEGJEGYZÉS: Az eszköznek hatótávolságon (9 méteren) belül, bekapcsolt állapotban kell lennie.