Üzletek

A hangsugárzóról

A következőre érvényes::

Tartalom

A dobozban a következő eszközöknek kell lenniük: egy Bose® SoundLink® Micro Bluetooth hangsugárzó, USB-kábel, felhasználói útmutató és egy garancialevél.

Connect alkalmazás

A Bluetooth vezeték nélküli technológiával mobileszközökről, így többek között okostelefonokról, táblagépekről és laptopokról játszhat le zenét. Ahhoz, hogy egy eszközről zenét tudjon lejátszani, először csatlakoztatni kell az eszközt a hangsugárzóval.

Töltse le a Bose Connect alkalmazást az Apple App Store áruházból vagy a Google Play áruházból, és kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.

Vízállóság  

A hangsugárzó IPX7 vízállósági jelöléssel, és IPX4 cseppállósági jelöléssel rendelkezik. Legfeljebb 30 percig lehet vízbe meríteni, maximum 1 méteres mélységbe. Ez azt jelenti, hogy a hangsugárzót zuhanyzás közben és esőben, illetve hóban is használhatja.
A hangsugárzót tilos 1 méternél mélyebb vízbe meríteni.

A szíj használata

A szíjat a hangsugárzó egyszerű szállítására tervezték. Feszítse ki és állítsa be a szíjat a hangsugárzó egy tárgyhoz (pl. egy kerékpár kormányához vagy hátizsák pántjához) való rögzítéséhez.

Műszaki adatok

Tömeg: 0,29 kg
Bluetooth hatóköre: 9 méter
Névleges bemeneti értékek: 5 V, 1,5 A
Töltési hőmérséklet-tartomány: 0–50 °C
Töltésleadási hőmérséklet-tartomány: -20–70 °C
Töltési idő: 3-4 óra, az USB-csatlakozótól függően
Az akkumulátor teljesítménye: Akár 6 óra, a hangerőszinttől függően

A hangsugárzó tisztítása

Lehetséges, hogy a hangsugárzót időnként meg kell tisztítani.

  • A hangsugárzó felületének megtisztításához használjon egy nedves, puha rongyot (csak vízzel nedvesítse be).
  • Ne használjon semmilyen oldószert, vegyi anyagot vagy alkoholt, ammóniát vagy dörzsölőszert tartalmazó tisztítószert.

A hangsugárzó párosításával, a hangutasításokkal, a parti és sztereó üzemmóddal, a hangsugárzó vezérlőivel, az állapotjelzőkkel, a hibaelhárítással stb. kapcsolatos további információkért tekintse meg a többi cikkünket...