ÜDVÖZÖLJÜK A BOSE ÚJ WEBOLDALÁN!

A rendszer üzembe helyezése

A következőre érvényes::

Az üzembe helyezéshez csak egy tv-hez történő audiocsatlakozásra és egy áramforrásra van szüksége.

Megjegyzés: A rendszer szinte bármilyen tv-vel használható. Használja állványként olyan tv-k esetében, melyeknek talpazata maximum 24" (60 cm) széles és 12,25" (31 cm) mély. Vagy tegye egy falra szerelt tv alá vagy akár egy polcra, médiaszekrényre. A rendszer kb. 35 kg-nyi súlyt bír el.

Tegye félre, de nem túl messzire a tv-t. Jó ötlet megfordítani, mert akkor hozzáfér a csatlakozópanelhez

Tegye a Bose® rendszert egy olyan helyre, ahová tenni szeretné a tv-jét

Csatlakoztassa az egyik mellékelt audiokábelt a tv audiokimenetéhez

Manapság a legtöbb tv az alább látható háromféle audiokimenettel rendelkezik. A legjobb hangteljesítmény érdekében mindig az elérhető legjobb minőségű kimenetet használja. Az első lehetőség az optikai, a második a koaxiális, a harmadik pedig az analóg.

optikai digitális hangkimenet (ajánlott): digitális hangkimenet, amely fényimpulzusok formájában továbbít digitális adatokat optikai kábelen keresztül.

Megjegyzés: Ha optikai kábelt használt, mindkét végéről vegye le a védősapkát. Amikor behelyezi a dugaszt az aljzatba, némi ellenállást tapasztalhat, ezért erősebben kell nyomnia, hogy az megfelelően a helyére kattanjon.

koaxiális digitális hangkimenet (ajánlott): digitális hangkimenet, amely 75 ohmos koaxiális kábelen keresztül továbbít digitális adatokat.

analóg sztereó hangkimenet: a hangkimenetek legelterjedtebb típusa, a jobb és bal oldali csatorna külön csatlakoztatásával. akkor használja, ha nincs elérhető digitális hangkimenet

A kiválasztott audiokábel másik végét csatlakoztassa a Bose rendszer megfelelő audiobemeneti csatlakozójába

Csatlakoztassa a mellékelt tápkábel egyik végét a hangrendszerén lévő hálózati bemeneti csatlakozóba

Amennyiben tv-állványként használja a Bose rendszert, tegye a tv-t a rendszerre úgy, hogy a tv talpa középen legyen, és ne nyúljon túl a rendszer szélein

Csatlakoztassa a Bose rendszer hálózati csatlakozózsinórját az aljzatba. Egy perccel azután, hogy a rendszer áramot kapott, két hangjelzés jelzi, hogy a rendszer készen áll a használatra

Amint beüzemelte a rendszerét és az használatra kész, a legjobb eredmény érdekében ajánlott kikapcsolni a tv hangszóróit, és csak a Bose rendszeren keresztül megszólaltatni a tv hangját. További segítségért lásd: A televízió hangszóróinak kikapcsolása.

Segített Önnek ez az információ?

Remek, köszönjük a visszajelzést! Nyugodtan ossza meg velünk további megjegyzéseit alább.
Sajnáljuk, hogy ez az oldal nem nyerte el tetszését. Kérjük, ossza meg velünk tapasztalatát, és hogy hogyan javíthatnánk azon.
Küldés
Köszönjük, hálásak vagyunk a visszajelzéséért