ÜDVÖZÖLJÜK A BOSE ÚJ WEBOLDALÁN!

A rendszer üzembe helyezése (videó mellékelve)

A következőre érvényes::

Ahhoz, hogy a SoundLink® Air rendszer AirPlay® adatfolyamon érkező audiót tudjon fogadni, csatlakoznia kell a Wi-Fi hálózatához. Az alábbi lépések végigvezetik a rendszer üzembe helyezésének előnyben részesített módszerén. Az üzembe helyezéshez szüksége lesz a távvezérlőre és a mellékelt USB-kábelre. A rendszer üzembe helyezéséhez kövesse az alábbi lépéseket:

Nyisson meg egy böngészőt a számítógépén, majd látogasson el a www.Bose.com/wifisetup oldalra

A kényelme érdekében az URL a rendszer alján lévő termékcímkére is fel van írva

Mielőtt folytatná, győződjön meg arról, hogy a SoundLink® Air csatlakozik az áramforráshoz

A Wi-Fi beállítóalkalmazás letöltéséhez és futtatásához kövesse az online utasításokat

Megjegyzés: A beállítóalkalmazás elindítása előtt a rendszer egy szoftver-illesztőprogram telepítését kérheti. Mielőtt csatlakoztatja a SoundLink® Air rendszert a számítógéphez, végezze el a telepítést. A Wi-Fi beállítóalkalmazás letöltése és futtatása közben ne szakítsa meg a SoundLink® Air rendszert áramellátását.

Amikor megjelenik az alábbi ablak, csatlakoztassa a rendszert a számítógéphez a mellékelt USB-kábel használatával

i. Csatlakoztassa a mellékelt USB-kábel nagy dugaszát a számítógép egyik USB-portjába
ii. Helyezze a másik végét a SoundLink® Air rendszeren lévő SETUP csatlakozóba

Megjegyzés: A SETUP csatlakozó csak a rendszer beállítási funkcióihoz használatos. Ezt a csatlakozót nem lehet semmilyen eszköztől történő audió lejátszására használni.

A beállítási ablakban adja meg a kért információkat:

"Speaker name" (Hangszóró neve) – Ez a mező jelzi ki a rendszer nevét: "Bose SoundLink Air". Ajánlott kiválasztani a "Speaker name" (Hangszóró neve) lehetőséget, és átírni azt egy könnyebben azonosítható névre, például "SoundLink Air nappali". Ez az a név, mely megjelenik az elérhető eszközök listáján az AirPlay kompatibilis eszközön

"Select your Wi-Fi network" (Válassza ki a Wi-Fi hálózatot) – Ez a mező jeleníti meg a vezeték nélküli hálózat nevét. Ha több hálózata van, kattintson a lefelé mutató háromszögre, és válassza ki a legördülő listából a kívánt hálózatot. Ha nem jelenik meg a listában a hálózat neve, vagy el van rejtve, válassza ki a legördülő listából az "Other" (Egyéb) elemet, és állítsa be manuálisan a hálózatot

"Enter your network password" (Adja meg a hálózati jelszót) – Ha védett hálózatot használ, írja be a jelszót

Kattintson a "Connect" (Csatlakozás) lehetőségre. A rendszer csatlakozása közben egy folyamatjelző képernyő jelenik meg. Ez három percig is eltarthat. A folyamatot bármikor megszakíthatja. Ha nem sikerül kapcsolatot teremteni, ellenőrizze, hogy megfelelően adta-e meg a hálózat nevét és a jelszót, majd próbálkozzon újra

Várjon a csatlakozás megerősítésére: Egy megerősítő üzenet jelenik meg a számítógépén, a rendszer hangjelzést bocsát ki, az előlapon lévő Wi-Fi visszajelző pedig folyamatosan kéken fog világítani. A rendszere most már készen áll az AirPlay-kompatibilis eszközről érkező audió-adatfolyam fogadására

A rendszer más helyre történő helyezése a Wi-Fi beállítást követően

A kezdeti beállítás után a Wi-Fi hálózat hatósugarán belül bárhová helyezheti a SoundLink® Air rendszert. Húzza ki a tápkábelt a váltakozó áramú aljzatból, helyezze máshová a rendszert, majd csatlakoztassa újra az áramforráshoz. Miközben a rendszer automatikusan dolgozik a hálózathoz történő ismételt csatlakozáson, a Wi-Fi visszajelző kéken villog. A csatlakozás után a rendszer hangjelzést bocsát ki, és a Wi-Fi visszajelző folyamatosan kéken világít.

Megjegyzés: Ha bármit megváltoztat a Wi-Fi hálózaton, vagy olyan helyre viszi a rendszert, ahol az egy másik Wi-Fi hálózat hatósugarába kerül, újra le kell futtatnia a beállítási alkalmazást. Ha újra az eredeti hálózat hatósugarán belülre viszi a rendszert, az automatikusan csatlakozni fog anélkül, hogy újra le kellene futtatnia a beállítási alkalmazást. A rendszer megjegyzi a legutóbb használt négy Wi-Fi hálózatot.

Segített Önnek ez az információ?

Remek, köszönjük a visszajelzést! Nyugodtan ossza meg velünk további megjegyzéseit alább.
Sajnáljuk, hogy ez az oldal nem nyerte el tetszését. Kérjük, ossza meg velünk tapasztalatát, és hogy hogyan javíthatnánk azon.
Küldés
Köszönjük, hálásak vagyunk a visszajelzéséért