Üzletek

Zenetár szinkronizálása

A következőre érvényes::

több...

Ha még nem adott zenetárat a SoundTouch fiókjához, az ezzel kapcsolatos utasításokat és a hozzáadható zenetártípusokat a Zenetár hozzáadása a SoundTouch-hoz részben találja.

Zenetár szinkronizálása

A szinnkronizálás automatikus a SoundTouch alkalmazásban. Ha módosít a tárolt zenetár tartalmán, 15 percen belül a módosítások az alkalmazásban is megtalálhatók lesznek.

Amennyiben szükséges, kézileg is szinkronizálhatja a zenetárat az alábbi lépések követésével:  

  • Zenetár a számítógépen
    A zenetárat tároló számítógépen kattintson jobb egérgombbal a SoundTouch ikonra a tálcán (Windows) vagy a menüsoron (Mac) található óra mellett, majd válassza ki a „Sync Music Library (Zenetár szinkronizálása) lehetőséget
  • Zenetár NAS-on
    A NAS-meghajtó beállításainál keresse a „sync” > „refresh” vagy „re-index” (szinkronizálás > frissítés vagy újraindexelés) funkciót. Ez szinkronizálja a SoundTouch fiókhoz kapcsolt zenetármappa tartalmát. További információkért a meghajtó szinkronizálásáról lásd: NAS meghajtó használati útmutatója

Ha problémák merülnek fel a szinkronizáláskor

Számítógépek

  • A SoundTouch zenetárak vagy az iTunes, vagy a Windows Media Player programban található fájlokból jönnek létre. Ha a SoundTouch alkalmazáson keresztül hoz létre zenetárat, az alapján válasszon az iTunes és a Windows Media Player között, hogy a számítógépen melyik programban tárolja zeneszámait. Ha a zenetárát más módon tárolja a számítógépen, a zenéket át kell helyeznie az iTunes vagy Windows Media Player programba, mivel így találja meg őket a SoundTouch alkalmazás
  • A zenéket a számítógép belső merevlemezén kell tárolni. Ha zenéit telefonon, táblagépen, pendrive-on, másik, hálózathoz kapcsolt számítógépen vagy felhőszolgáltatásban tárolja, töltse le a kívánt számokat a számítógép könyvtárába, így az hozzáadható a zenetárhoz.

Számítógépek és NAS-meghajtók

Ügyeljen arra, hogy a lejátszani kívánt zeneszámok a következő, SoundTouch rendszerrel kombatibilis formátumúak:

  • MP3
  • M4A
  • WMA
  • AAC*

*Megjegyzés: Az iTuneson megvásárolt számok „védett” AAC fájlok lehetnek, melyeket az Apple szabadalmaztatott digitális másolásvédelemmel látott el. Ezek a számok csak úgy működnek együtt a SoundTouch alkalmazással, ha konvertálással eltávolításra kerül a védelem. Úgy állapíthatja meg, hogy fájljai védettek-e az iTunes programban, hogy ellenőrzi, a „protected AAC” (Védett AAC) megjelenik-e a „Type” (Típus) oszlopban. Válassza ki ezeket a fájlokat, kattintson rájuk jobb egérgombbal, és konvertálja az iTunes programmal, így elérhetővé téve őket a SoundTouch alkalmazás számára.

Ha zeneszámai nem a fent listázott formátumúak, konvertálja őket kompatibilis formátumba. Az iTunes és a Windows Media Player program is konvertál zenefájlokat.