Üzletek

A rendszer beállítása

A hangsugárzót részleges töltéssel postázzuk. Az első használat előtt csatlakoztassa a hangsugárzót egy elektromos hálózati aljzathoz. Nem kell teljesen feltölteni a hangsugárzót, azonban az akkumulátor aktiválásához szükség van az első csatlakoztatásra.

Csatlakoztassa az USB-kábel kisebbik végét a hangsugárzón lévő micro-B USB-csatlakozóba.

Csatlakoztassa a másik végét az USB-s tápellátásba.

Csatlakoztassa az USB-s tápcsatlakozót egy elektromos hálózati aljzatba. Ha szükséges, csatlakoztassa a régiójában használatos váltakozó áramú adaptert az elektromos hálózati aljzatba. Az akkumulátor jelzőfénye sárgán villog, a hangsugárzó pedig hangjelzést ad ki. Teljesen feltöltött állapotban az akkumulátor jelzőfénye zölden világít.

Tanácsok a hangsugárzó elhelyezéséhez.

Amikor beltérben használja a hangsugárzóját, a hangminőség attól függően eltérő lehet, hogy a helyiségben hova helyezi a hangsugárzót. Amikor kültérben használja a hangsugárzót, a hangminőség változni fog, amint Ön távolabb kerül a hangsugárzótól. A hangsugárzó elhelyezésekor tartsa be a következő irányelveket:

  • A hangsugárzó Bluetooth-hatótávolsága 9 méter. Ha az eszközt messzebb viszi a hangsugárzótól, ez kihatással lesz a hangminőségre, és az eszköz esetleg leválik a hangsugárzóról.
  • Minden más vezeték nélküli eszközt a hangsugárzótól legalább 1 méterre helyezzen el.
  • A hangsugárzót és az eszközét fémszekrényektől, más audio-/videoberendezésektől, és közvetlen hőforrásoktól távol helyezze el.
  • Ne helyezze a hangsugárzót nedves vagy piszkos felületre.