Üzletek

Beszélgetős rádió üzemmód

A következőre érvényes::

A beszédhangot sugárzó rádiók hangminőségét jelentősen befolyásolhatja a mikrofon beállítása vagy egyes rádióállomások esetén az alacsony frekvenciák erősítése, amelynek célja a hagyományos rádiókon hallgatott beszéd hangzásának javítása. A csúcsminőségű rádiókban ez természetellenes vagy mélyhangban túlságosan gazdag hangzást eredményezhet. Az Ön Wave® rádiója TALK RADIO (BESZÉLGETŐS RÁDIÓ) üzemmóddal rendelkezik, amely automatikusan alkalmazkodik a mesterségesen erősített alacsony frekvenciákhoz. Ez pedig természetesebb hangzást eredményez.

miközben szól a rádió, távvezérlőjén nyomja meg kétszer a play mode (lejátszási mód) gombot, hogy be- vagy kikapcsolhassa a talk radio (beszélgetős rádió) üzemmódot. bekapcsolt állapotában a kijelzőn a „talk radio- on”, kikapcsolt állapotában pedig a kijelzőn a „talk radio– off" felirat látható.

Lejátszási mód

Megjegyzés: A TALK RADIO (BESZÉLGETŐS RÁDIÓ) beállítás automatikusan törlődik, amikor másik állomásra hangol, másik forrásra vált, vagy kikapcsolja a Wave® rádió rendszert.