Üzletek

A tévékészülék hangszóróinak be- és kikapcsolása

Annak érdekében, hogy a tévé hangját a Bose® rendszeren keresztül tökéletesen élvezhesse, kapcsolja ki a tévé belső hangszóróit. Általában a tévé képernyőjén megjelenő menüben lehet be- és kikapcsolni a tévé hangszóróit. Ha a tévé fix (FIX) és változtatható (VAR) audiokimenet-csatlakozókkal egyaránt rendelkezik, akkor a fix csatlakozókat használja a jobb hangminőség eléréséhez.

Az újabb típusú televíziók általában rendelkeznek egy, a hangszórók kikapcsolására szolgáló beállítási menüvel. A régebbi készülékeken a tévé hátoldalán az audiokimeneti csatlakozó közelében található kapcsolóval lehet be- és kikapcsolni a hangot.

A tévékészülék beállítási menüjének használatával

A tévé beállítási menüjének használatához kövesse az alábbi lépéseket:

A tévé távvezérlőjén keresse meg és nyomja meg a Menu (Menü) gombot, mellyel a tévéképernyő audio- és videobeállításait mutató képernyőt nyithatja meg. Egyes távirányítókon esetleg Audio setup vagy Settings gomb található

Keresse meg a hangszórók be- és kikapcsolására szolgáló Audio menu (Audio menü) elemet, és válassza az "Off" (Ki) lehetőséget

Ha rendelkezésre áll, válassza a "Fixed" (Rögzített) lehetőséget a beállítási menü Audio out (Audiokimenet) részénél

Megjegyzés: Ha a tévé nem rendelkezik külön menüponttal a beépített hangszórók kikapcsolásához, lépjen ki az audio menüből, és csökkentse a tévé hangerejét a legalacsonyabb beállítási értékre.

A hangszórókapcsoló segítségével

A hangszórót be-/kikapcsoló gomb használatához kövesse az alábbi lépéseket:

A tévé hátsó paneljén állítsa a SPEAKER ON/OFF (HANGSZÓRÓ BE/KI) kapcsolót OFF (KI) állásba

A tévé hangerejét a legmagasabb hangerőszintnek kb. 80%-ára állítsa be