Üzletek

A rendszervezérlő gombok megismerése

A SoundLink® hangszóró a hangszóró tetején található vezérlőgombokkal működtethető. Az alábbiakban a gombok leírása olvasható.

főkapcsoló: nyomja meg a hangszóró be-ki kapcsolásához. nyomja meg és tartsa lenyomva az akkumulátor állapotának ellenőrzéséhez.

aux: nyomja meg az aux jelű segédbemenethez csatlakoztatott külső hangeszköz kiválasztásához.

bluetooth®: nyomja meg a bluetooth® forrás kiválasztásához. a hangszóró megpróbál csatlakozni a legutoljára párosított eszközhöz.

ha másik készüléket szeretne használni, nyomja meg és tartsa lenyomva 3 másodpercig a hangszóró észlelhető üzemmódba állításához. ez lehetővé teszi a másik bluetooth® készülékkel való párosítást.

amikor egy készülék csatlakoztatva (párosítva) van, nyomja meg a párosított készülék lecsatlakoztatásához. a soundlink® hangszóró ekkor várakozik egy másik párosított eszköz csatlakozására. ha 30 percen belül nem csatlakozik másik készülék, a hangszóró lekapcsolódik.

némítás: a hangszóró elnémítása.

hangerő növelése: nyomja meg a pluszgombot a hangszóró hangerejének növeléséhez.

hangerő csökkentése: nyomja meg a mínuszgombot a hangszóró hangerejének csökkentéséhez.

Megjegyzés: Az elülső panelen lévő forrásvisszajelző egyszer felvillan minden alkalommal, amikor a plusz- vagy a mínuszgombot megnyomják. Az állapotjelző két villanással jelzi a maximális vagy minimális hangerő elérését.