ÜDVÖZÖLJÜK A BOSE ÚJ WEBOLDALÁN!

A távvezérlő használata

A következőre érvényes::

Válassza ki a távvezérlőt az alább látható kisméretű képek egyikére kattintva. Ekkor megjelenik az adott távvezérlőhöz tartozó szimulátor. Mozgassa az egérmutatót a szimulátoron lévő gombok fölé, és ismerje meg az egyes gombok funkcióját:

  • Off (Ki): nyomja meg egyszer az iPod készülék kikapcsolásához. Amíg a dokkolóban van, folytatja a töltést.
  • Volume - (Hangerő -): amikor az iPod be van kapcsolva, és lejátszást végez, ezzel a gombbal csökkenthető a rendszer hangereje. A gyorsabb hangerőszabályzáshoz nyomja meg és tartsa lenyomva.
  • Volume + (Hangerő +): amikor az iPod be van kapcsolva, és lejátszást végez, ezzel a gombbal növelhető a rendszer hangereje. A gyorsabb hangerőszabályzáshoz nyomja meg és tartsa lenyomva.
  • Seek back (Keresés vissza): nyomja meg egyszer az aktuális műsorszám elejére történő visszaugráshoz vagy kétszer a következő műsorszám elejére ugráshoz. Nyomja meg és tartsa lenyomva egy műsorszámban történő visszafelé tekeréshez.
  • Seek forward (Keresés előre): egyszer megnyomva a következő műsorszámra ugorhat. Nyomja meg és tartsa lenyomva egy műsorszámban történő gyors előretekeréshez.
  • Play/Pause (Lejátszás/Szünet): nyomja meg egyszer egy lejátszás alatt álló műsorszám ideiglenes leállításához; nyomja meg ismét a lejátszás folytatásához. Nyomja meg és tartsa lenyomva az iPod készülék kikapcsolásához.

Megjegyzés:

  • Az iPod® navigálási vezérlőelemei teljes mértékben működőképesek, ha az iPod dokkolva van a rendszeren
  • Az iPod lenyomható kerekével csak a fülhallgató hangereje módosítható. Használata nincs hatással a SoundDock rendszer hangerejére

Segített Önnek ez az információ?

Remek, köszönjük a visszajelzést! Nyugodtan ossza meg velünk további megjegyzéseit alább.
Sajnáljuk, hogy ez az oldal nem nyerte el tetszését. Kérjük, ossza meg velünk tapasztalatát, és hogy hogyan javíthatnánk azon.
Küldés
Köszönjük, hálásak vagyunk a visszajelzéséért