Üzletek

A SoundTouch rendszer manuális frissítése

Mielőtt nekilátna

Ha rendszere csatlakozik otthoni hálózatához, minden alkalommal ellenőrzi a szoftverfrissítéseket, amikor használatban van. Ha van frissítés, automatikusan elkezdi letölteni. Ha egy frissítést teljesen letöltött, a képernyőn jelzi, hogy a konzol lekapcsolásakor készen áll a telepítésre. A rendszer automatikusan kikapcsol a telepítés után.

A vezérlőkonzol frissítése

Amikor hálózathoz csatlakozik Internet eléréssel, a konzol minden egyes használat alkalmával ellenőrzi a szoftverfrissítést. Ha rendelkezésre áll frissítés, automatikusan letölti a konzolra. Ha egy frissítést teljesen letöltött, a képernyőn jelzi, hogy „Egy frissítés készen áll a telepítésre. Telepíti?” amikor a rendszert kikapcsolja.

  • Ellenőrizze, hogy a basszus modul és a vezeték nélküli surround vevőkészülékek vezeték nélkül kapcsolódjanak a konzolhoz, hogy megkapják a számukra elérhető frissítéseket
  • A telepítés megkezdéséhez válassza az „INSTALL” (TELEPÍTÉS) menüpontot
  • A telepítés befejezésekor a rendszer kikapcsol

A Lifestyle 600 és 650 rendszerek nem frissíthetők a SoundTouch alkalmazáson keresztül. A távirányítót használva nyomja meg a SETUP (Beállítás) gombot, majd válassza a „Software update” (Szoftverfrissítés) lehetőséget, hogy lássa, van-e letöltve szoftverfrissítés a konzolra. A képernyőn látható utasítások mutatják, hogy valamilyen automatikus frissítés készen áll-e telepítésre.

A basszus modul frissítése

A basszus modul frissítéséhez azt vezeték nélkül a konzolhoz kell csatlakoztatni. Ha a basszus modul 3,5 mm-es kábellel volt csatlakoztatva a konzolhoz rendszerfrissítés során, a basszus modul nem kap frissítést. A basszus modul frissítéséhez húzza ki a 3,5 mm-es kábel mindkét végét, párosítsa a basszus modult a konzollal, és telepítse újra a szoftvert a „Frissítés pendrive segítségével” fejezet szerint.

A távirányító frissítése

Ha a vezérlőkonzol frissítéssel rendelkezik a hozzá tartozó távirányítóhoz, a konzol 10 percen belül frissíti azt. Amikor frissítés történik, a távirányító körülbelül 1 percig nem használható.

Frissítés pendrive segítségével (alternatív módszer)

Megjegyzés: A frissítést egy PC-n formázott pendrive-ra kell másolni. MAC-en formázott pendrive nem támogatott a Mac OS által a pendrive-ra írt kiegészítő forrásfájlok miatt.

Válassza az alábbi linket a frissítést tartalmazó fájl letöltéséhez

Az üzenetnél kattintson a SAVE (MENTÉS) gombra. Mentse az Update.avu fájlt az asztali számítógépére (ne nevezze át a fájlt). Ha nem látja az értesítést, lehet, hogy a fájl automatikusan letöltődött. Keresse meg az Update.avu fájlt a böngészőprogram fejlécében vagy láblécében, vagy a Letöltések mappában.

Másolja az USB-meghajtóra a frissítést tartalmazó fájlt.

  1. Csatlakoztassa az USB-meghajtót a számítógép USB-portjához
  2. Másolja vagy húzza az Update.avu fájlt a pendrive-ra
  3. Válassza le az USB-meghajtót az USB-portról

A távirányítón nyomja meg a „SETUP” (BEÁLLÍTÁS) gombot. Ekkor megjelenik a UNIFY (Egyesítés) menü

Válassza a „Szoftverfrissítés” pontot a UNIFY (EGYESÍTÉS) menüből.

Dugja be a pendrive-ot a „SERVICE” aljzatba a konzol hátulján.

Válassza az „USB frissítés” pontot. Ekkor megkezdődik a frissítés a pendrive-ról

Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.

Megjegyzés: A UNIFY (Egyesítés) menü csak a Lifestyle rendszer kezdeti beállításának befejezését követően érhető el.