Üzletek

A SoundTouch rendszer manuális frissítése

Mielőtt nekilátna

Időről időre frissítések állnak rendelkezésre a SoundTouch rendszerhez. Amikor elérhetők, a SoundTouch rendszer figyelmezteti a frissítési lehetőségre az alkalmazás megnyitásakor. Manuálisan is ellenőrizheti, hogy rendelkezésre áll-e frissítés. Ehhez kövesse az alábbi lépéseket a SoundTouch alkalmazásban:

A SoundTouch alkalmazásban válassza a menü (≡) > Beállítások > Hangszóró beállítások lehetőséget. Asztali számítógépeken és tableteken, ha a Menü ikon (≡) nem látszik, a kicsúszó menü már esetleg nyitva van

Válassza a FRISSÍTÉS lehetőséget. Ha a FRISSÍTÉS gomb ki van szürkítve, jelenleg nem érhető el frissítés a rendszerhez

Megjegyzés: A frissítések kibocsátása csomagokban történik, így nem minden felhasználó kap frissítést ugyanakkor. Akár 2 hét is eltelhet a kiadás dátumától, mire az utolsó frissítés is rendelkezésre áll a rendszeréhez.

Ha problémája van egy frissítéssel, manuálisan is elvégezheti azt a következő lépésekkel.

Megjegyzés: Ha Acoustimass 300 vezeték nélküli mélyhangmodul van a rendszeréhez csatlakoztatva, ezt vezeték nélkül kell csatlakoztatni, hogy megkapja a frissítéseket is. Ha a mélyhangmodul 3,5 mm-es kábellel van csatlakoztatva a konzolhoz a rendszerfrissítés alatt, a mélyhangmodul frissítése nem történik meg. A mélyhangmodul frissítéséhez húzza ki a 3,5 mm-es kábel mindkét végét, párosítsa a mélyhangmodult a konzollal, és telepítse újra a szoftvert az alábbi módszerrel.

Manuális frissítés a távirányítóval

A rendszer manuálisan frissíthető a távirányító segítségével. Ehhez a módszerhez szükséges, hogy a rendszer csatlakozzon a hálózathoz. A rendszer előlapján lévő Wi-Fi® jelzőfénynek folyamatos fehér fénnyel kell világítania, jelezve a hálózati kapcsolatot.

Megjegyzés: Ha nem érhető el új frissítés, ez a módszer a jelenlegi verziót tölti újra a rendszerre:

Nyomja meg a távvezérlőn a SoundTouch gombot

Tartsa nyomva a feliratok be-/kikapcsolása (CC) gombot, amíg a Wi-Fi jelzőfény, a TV jelzőfény, a SoundTouch jelzőfény és Bluetooth® jelzőfény fehéren villog a hangprojektoron

Engedje el a CC gombot. A rendszer automatikusan elkezdi a frissítést. A Wi-Fi jelzőfény villog, mialatt a rendszer frissít. A frissítés 10 percet vagy többet is igénybe vehet, és a frissítés befejezésekor a rendszer újraindul. A frissítés előrehaladása látható a SoundTouch alkalmazáson; Az állapotjelző sor a hangprojektor frissítésének befejezésekor eléri a 100%-ot, és ott is marad a frissítés után, de 100%-on marad, ahogy a mélyhangmodul is frissül (ha csatlakoztatva van).

Frissítés USB-kábel segítségével (alternatív módszer)

Szükség van egy USB A - Micro USB kábelre e lépések elvégzéséhez.

Válassza az alábbi linket a frissítést tartalmazó fájl letöltéséhez

Az értesítésnél kattintson a SAVE (MENTÉS) gombra az Update.stu fájl számítógépre mentéséhez (ne nevezze át a fájlt). Ha nem látja az értesítést, a fájl esetleg automatikusan letöltődött. Keresse meg az Update.stu fájlt a böngészőprogram fejlécében vagy láblécében, vagy a Letöltések mappában

Csatlakoztasson egy USB-kábelt a számítógép és a SoundTouch rendszer SERVICE aljzata közé a hangprojektor hátulján

Webböngészője használatával menjen ahttp://203.0.113.1:17008/update.html linkre

Megjegyzés:Ez a link csak akkor működik, ha az Ön rendszere be van kapcsolva, és USB aljzaton keresztül csatlakozik az Ön számítógépéhez.

A frissítés képernyőn válassza a „FÁJL KIVÁLASZTÁSA” lehetőséget (ha a gomb nem működik, kattintson az üres mezőre a „FÁJL KIVÁLASZTÁSA” jobb oldalán)

A fájl kiválasztása ablakban keresse meg és válassza ki az Update.stu fájlt, amit a 2. lépésben letöltött. Ha kiválasztotta, a fájl neve megjelenik a „FÁJL KIVÁLASZTÁSA” gomb melletti jobboldali mezőben

Kattintson a „FELTÖLTÉS” gombra, és várjon, ameddig a frissítés telepítése megtörténik:

  • A böngésző ablakában egy állapotjelző sor jelenik meg, amely mutatja a frissítés állapotát
  • Telepítés után a rendszer újraindul