ÜDVÖZÖLJÜK A BOSE ÚJ WEBOLDALÁN!

A fejhallgató frissítése

A fejhallgatóhoz rendszeres időközönként frissítéseket biztosítunk. Javasoljuk, hogy töltse le a Bose Connect alkalmazást, amely segít naprakészen tartani fejhallgatóját.

A fejhallgató frissítése a Bose Connect alkalmazással

A Bose Connect megnyitásakor, illetve a fejhallgatóhoz való csatlakozáskor az alkalmazás megkeresi a rendelkezésre álló frissítéseket. Ha van elérhető frissítés, megjelenik a letöltési ikon. A frissítés automatikusan elindul, és megkezdődik a letöltés az eszközre. Ez a lépés legfeljebb 45 percet vesz igénybe. A folyamat előrehaladását a letöltési ikonban látható kör jelzi. Ön addig is a megszokott módon használhatja fejhallgatóját, amíg a frissítés a háttérben zajlik.

Ha a frissítés készen áll, az alkalmazásban megjelenik az "UPDATE" (Frissítés) üzenet. A fejhallgató frissítéséhez kattintson erre a lehetőségre.

Ez a folyamat néhány percet vesz igénybe. A frissítés időtartama alatt ne kapcsolja ki a fejhallgatót.

A fejhallgató manuális frissítése

Látogasson el a btu.Bose.com oldalra, ahol a képernyőn megjelenő utasításokat követve szintén frissítheti fejhallgatóját. Ezzel a módszerrel gyorsabban elvégezheti a frissítést, de ehhez számítógépre és micro-USB-kábelre lesz szüksége.

Segített Önnek ez az információ?

Remek, köszönjük a visszajelzést! Nyugodtan ossza meg velünk további megjegyzéseit alább.
Sajnáljuk, hogy ez az oldal nem nyerte el tetszését. Kérjük, ossza meg velünk tapasztalatát, és hogy hogyan javíthatnánk azon.
Küldés
Köszönjük, hálásak vagyunk a visszajelzéséért