Üzletek

A hangsugárzó frissítése

A következőre érvényes::

A hangsugárzóhoz rendszeres időközönként frissítéseket biztosítunk. Javasoljuk, hogy töltse le a Bose Connect alkalmazást, amely segít naprakészen tartani hangsugárzóját.

A hangsugárzó frissítése a Bose Connect alkalmazással

A Bose Connect megnyitásakor, illetve a hangsugárzóhoz való csatlakozáskor az alkalmazás megkeresi a rendelkezésre álló frissítéseket. Ha van elérhető frissítés, megjelenik a letöltési ikon. A frissítés automatikusan elindul, és megkezdődik a letöltés az eszközre. Ez a lépés legfeljebb 45 percet vesz igénybe. A folyamat előrehaladását a letöltési ikonban látható kör jelzi. Ön addig is a megszokott módon használhatja hangsugárzóját, amíg a frissítés a háttérben zajlik.

Ha a frissítés készen áll, az alkalmazásban megjelenik a "FRISSÍTÉS" üzenet. A hangsugárzó frissítéséhez kattintson erre a lehetőségre.

Ez a folyamat néhány percet vesz igénybe. A frissítés időtartama alatt ne kapcsolja ki a hangsugárzót.

A hangsugárzó manuális frissítése

Látogasson el a btu.Bose.com oldalra, ahol a képernyőn megjelenő utasításokat követve szintén frissítheti hangsugárzóját. Ezzel a módszerrel gyorsabban elvégezheti a frissítést, de ehhez számítógépre és micro-USB-kábelre lesz szüksége.