Üzletek

NAS-meghajtó használata

A következőre érvényes::

több...

Mi a NAS?

A NAS a Network Attached Storage, vagyis a hálózati adattároló rövidítése: egy vagy több merevlemezből álló rendszer, egy Ethernet-kapcsolat, és egy operációs rendszer. Ahelyett, hogy közvetlenül számítógéphez vagy laptophoz kapcsolódna, mint egy hordozható USB-merevlemez, a NAS-meghajtó a vezeték nélküli routerhez kapcsolódik, így a hálózatról bárki hozzáférhet és egy központi helyről oszthat meg fájlokat.

Miért érdemes NAS-meghajtót használni a SoundTouch rendszerrel?

Egyik fő előnye, hogy zenegyűjteménye mindig elérhető. A zenehallgatáshoz nem kell bekapcsolnia a zenéket tároló számítógépet. Ehelyett a NAS-meghajtó mindig csatlakoztatva van, így Ön bármikor gyorsan és könnyedén játszhat le számokat SoundTouch alkalmazásáról.

Ajánlott modellek

A SoundTouch rendszerrel való legjobb működéshez a WD MyCloud vagy a Synology NAS meghajtókat ajánljuk.
Viszont számos más NAS-meghajtót is használhat. (Kérjük, ne feledje: A SoundTouch rendszerek nem felelnek meg teljes egészében a DLNA-nak, és előfordulhat, hogy más modellekkel nem képesek a teljes körű funkcionalitásra.)

NAS-meghajtók konfigurálása

Bár számos NAS termék érhető el, itt a legelterjedtebb termékekhez kapcsolódó konfigurációs információkat találja. Márka vagy modell szerinti kereséssel megtekintheti, hogy az oldalon található-e arra vonatkozó specifikus információ.

NAS-meghajtó SoundTouch™ alkalmazással való használatának beállításához lásd: Zenetár hozzáadása SoundTouch alkalmazáshoz.