ÜDVÖZÖLJÜK A BOSE ÚJ WEBOLDALÁN!

IR-vezérlő használata

A következőre érvényes::

A vezérlőkonzol első panelén adók találhatók, amelyek a Lifestyle® rendszer távvezérlőjével együttesen vezérlik a rendszerhez csatlakoztatott egyéb audio-/videoeszközöket. Ha a vezérlőkonzolnak nincs közvetlen látóvonala ezekhez a készülékekhez, akkor a rendszerhez mellékelt infravörös jelkibocsátókat kell használnia.

Az infravörös jelkibocsátók használatához kövesse az alábbi lépéseket:

Illessze az infravörös jelkibocsátót a vezérlőkonzol csatlakozópaneljének hátulján található infravörös adóaljzatba

Keresse meg a vezérelni kívánt készülékeken található IR -vevőablakot. Mindegyik készüléken (televízió, videomagnón, kábeltelevíziós/műholdas beltéri egységen) található egy kisméretű, átlátszó ablak, amely az IR-vevőt tartalmazza. Néhány nagy képernyős televízió esetében az IR-vevő a képernyő mögött található, és a teljes képernyő használható IR-vevőként. Az infravörös jelkibocsátónak mindegyik vevőablakot „látnia” kell. A háromfejes, infravörös jelkibocsátóval az infravörös jel a lapos oldalról érkezik

Több készülék vezérléséhez olyan helyet válasszon, amellyel a jelkibocsátó lapos oldala a nem Bose készülékekkel szembe nézhet. A jelkibocsátó lapos felét rögzíteni kell vagy közvetlenül a készülékeken, vagy azok közelében; ehhez távolítsa el az átlátszó kétoldalas ragasztószalag egyik végét, és helyezze rá a jelkibocsátóra. Ha csak egy készüléket vezérel, közvetlenül az infravörös vevő ablakára rögzítse az infravörös jelkibocsátót

A jelkibocsátó biztonságos rögzítése után ellenőrizze a távvezérlő működését

megjegyzés: a rendszerrel legfeljebb öt jelkibocsátó használható (az eredeti három jelkibocsátó és további két egyszeres pótkibocsátó), és legalább hármat kell vele használni.

Segített Önnek ez az információ?

Remek, köszönjük a visszajelzést! Nyugodtan ossza meg velünk további megjegyzéseit alább.
Sajnáljuk, hogy ez az oldal nem nyerte el tetszését. Kérjük, ossza meg velünk tapasztalatát, és hogy hogyan javíthatnánk azon.
Küldés
Köszönjük, hálásak vagyunk a visszajelzéséért