Üzletek

Az éber üzemmód használata

Éber üzemmódban a Bose® szabadalmaztatott technológiája a fülhallgató egyik mikrofonját használja a környezeti hangok észlelésére és a felhasználó fülébe történő eljuttatására. Ez lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy hallja a körülötte lévő történéseket, miközben tovább hallgatja az audiotartalmat. Ezzel egy időben az Éber üzemmód fokozza a hallgatási élményt azáltal, hogy bizonyos háttérzajok kizárása érdekében fenntart egy minimális szintű zajcsökkentést, ugyanakkor a felhasználó továbbra is figyelemmel kísérheti a legtöbb környezeti hangot.

Akárcsak bármely egyéb fejhallgató esetében, az audioforrásból származó jel elnyomhatja a környezeti zajok meghallásának képességét. Ha a forrás hangereje visszafogott szintű, az Éber üzemmód lehetővé teszi, hogy a felhasználó meghallja a környezeti hangokat.

éber üzemmódba kapcsoláshoz nyomja meg a távvezérlő oldalán található mode (üzemmód) gombot. ez lehetővé fogja tenni, hogy meghalljon bizonyos környezeti hangokat, pl. a közlekedés zaját és a légitársaság értesítéseit.