ÜDVÖZÖLJÜK A BOSE ÚJ WEBOLDALÁN!

Fejhallgató használata

A következőre érvényes::

Ha mások zavarása nélkül szeretné hallgatni a készüléket, csatlakoztasson fejhallgatót a rendszer hátsó paneljén található HEADPHONE csatlakozóhoz.

Fejhallgató csatlakoztatásakor a rendszer hangszórói automatikusan elnémulnak. A fejhallgató kihúzásakor a hangszórók hangereje automatikusan visszatér. Mivel a fejhallgató hangereje eltérhet a hangszórók hangerejétől, a fejhallgató csatlakoztatása vagy kihúzása előtt halkítsa le a Wave® hangrendszert.

a fejhallgató hangerejének módosításához nyomja meg a volume up (hangerő növelése) vagy a volume down (hangerő csökkentése) lehetőséget a hallgatási szint beállításához.

Hangosítás

Halkítás

Figyelem! A hangos zene huzamosabb ideig történő hallgatása hallássérülést okozhat. Fejhallgató használatakor ne alkalmazzon túlzott hangerőt, illetve ügyeljen arra, hogy azt ne alkalmazza huzamosabb ideig.

Megjegyzés: Ha a fejhallgató használata közben ébresztés történik, az ébresztés hangja a rendszer hangszóróin szólal meg.

Segített Önnek ez az információ?

Remek, köszönjük a visszajelzést! Nyugodtan ossza meg velünk további megjegyzéseit alább.
Sajnáljuk, hogy ez az oldal nem nyerte el tetszését. Kérjük, ossza meg velünk tapasztalatát, és hogy hogyan javíthatnánk azon.
Küldés
Köszönjük, hálásak vagyunk a visszajelzéséért