ÜDVÖZÖLJÜK A BOSE ÚJ WEBOLDALÁN!

Fejhallgató használata

Ha mások zavarása nélkül szeretné hallgatni a készüléket, csatlakoztasson fejhallgatót a Wave® rádió hátsó paneljén található HEADPHONE (fejhallgató) csatlakozóhoz.

Fejhallgató csatlakoztatásakor a rendszer hangszórói automatikusan elnémulnak. A fejhallgató kihúzásakor a Wave® rádió hangereje automatikusan visszatér. Mivel a fejhallgató hangereje eltérhet a hangszórók hangerejétől, a fejhallgató csatlakoztatása vagy kihúzása előtt halkítsa le a Wave® rádiót.

nyomja meg a távvezérlőn található volume up (hangerő fel) vagy volume down (hangerő le) gombot a fejhallgató hallgatási szintjének beállításához.

Figyelem! A hangos zene huzamosabb ideig történő hallgatása hallássérülést okozhat. Fejhallgató használatakor ne alkalmazzon túlzott hangerőt, illetve ügyeljen arra, hogy azt ne alkalmazza huzamosabb ideig.

Megjegyzés: Ha a fejhallgató használata közben ébresztés történik, az ébresztés hangja a Wave® rádió hangszóróin szólal meg.

Segített Önnek ez az információ?

Remek, köszönjük a visszajelzést! Nyugodtan ossza meg velünk további megjegyzéseit alább.
Sajnáljuk, hogy ez az oldal nem nyerte el tetszését. Kérjük, ossza meg velünk tapasztalatát, és hogy hogyan javíthatnánk azon.
Küldés
Köszönjük, hálásak vagyunk a visszajelzéséért