ÜDVÖZÖLJÜK A BOSE ÚJ WEBOLDALÁN!

A karpánt használata (videóval együtt)

A következőre érvényes::

iphone 5 felhasználók: vegye fel velünk a kapcsolatot, ha szeretné beszerezni a telefonjához megfelelő méretű karpántot.

  • Amerikai Egyesült Államok: 888-757-9943
  • Kanada: 800-905-2177

A karpánt használata

A karpánt biztonságos és kényelmes módon tartja a helyén a készüléket testmozgás közben – emellett pedig a fejhallgató tárolására is alkalmas a testedzés végeztével.

Helyezze a készüléket a zsebbe, és csatlakoztassa a fejhallgató kábelét a fejhallgatóaljzathoz. Az eszköz érintőképernyőjét a karpánt ablakán keresztül irányíthatja.

Csúsztassa a karpántot a karjára, és nyomja a pánt fennmaradó részét a fül mögé. A megfelelő illeszkedéshez húzza meg és rögzítse a fület. Ez a fül a használaton kívüli fejhallgatók tárolására is szolgál.

Figyelem! A karpánt nem vízálló. Nem védi meg teljesen készülékét az időjárás viszontagságaitól vagy az erős verejtékezéstől. Legyen elővigyázatos, ha ilyen körülmények között viseli a karpántot, mert a vízzel való érintkezés károsíthatja készülékét.

Segített Önnek ez az információ?

Remek, köszönjük a visszajelzést! Nyugodtan ossza meg velünk további megjegyzéseit alább.
Sajnáljuk, hogy ez az oldal nem nyerte el tetszését. Kérjük, ossza meg velünk tapasztalatát, és hogy hogyan javíthatnánk azon.
Küldés
Köszönjük, hálásak vagyunk a visszajelzéséért