Üzletek

A HI/LO (magas/alacsony) kapcsoló

A hangcsillapító HI/LO (magas/alacsony) kapcsoló a különböző hangforrások kimeneti hangerejének beállítására szolgál. A zajcsökkentésre nincs hatással.

Mielőtt a fejhallgatót hallgatásra használná, ellenőrizze a kapcsoló beállítását. Az audiokábel fejhallgató felőli, a fejhallgatóba illesztett végén található kapcsoló. Ha a helyén van a fejhallgatóban, a bal fülhallgatóhoz a lehető legközelebb fogja meg az audiokábelt. Óvatosan húzza meg kifelé a kapcsolóhoz való hozzáféréshez, az alább látható módon.

Válassza ki a használni kívánt hangforráshoz megfelelő beállítást:

A LO (alacsony) beállítást jellemzően a repülőgépeken elérhető hangrendszerekhez és hálózati aljzatról működő hangeszközökhöz, pl. otthoni hangrendszerekhez használják

A HI (magas) beállítást jellemzően elemről működő hangeszközök esetében használják

Ezt követően illessze be a kapcsolót a bal fülhallgatón található nyílásba, és nyomja be, hogy egy vonalba kerüljön a fülhallgató oldalával.

Csatlakoztassa a fejhallgató dugaszát egy hangforráshoz, és ügyeljen, hogy a hangforrás hangereje alacsonyra legyen állítva. Ekkor készen áll a fejhallgató felhelyezésére és a fejhallgató (jobb fülhallgatón található) tápkapcsolójának bekapcsolására, hogy az audiotartalmat és a zajcsökkentést egyszerre élvezhesse. A hangerő módosításához használja a kiválasztott hangforráson található hangerőszabályzót.

Ha a HI/LO (magas/alacsony) kapcsoló beállítása LO (alacsony), és a felénél magasabbra kell növelnie a hangforrás hangerejét, vegye le a fejhallgatót. Állítsa a kapcsolót a HI (magas) állásba. Tekerje le a forráson lévő hangerőszabályzót alacsony állásba. Helyezze fel a fejhallgatót, és lassan növelje a hangerőt a forráson.